sunt sanse cu Azoospermia? din experienta sau ROG un DR.

16-03-2011
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Buna seara
Prietenul meu a fost "depistat"cu Azoospermie, gasindu-se doar un spermatozoid mort.
Credeti ca vom putea avea copii??
Rog scrieti-mi cu ce sa incepemem : ma refer la medici, analize, eventual tratamente.recomandari.
Rugaminte:
-care ar fii putut fii cauza, de s-a ajuns la asa ceva?!?
Va doresc sanatate, succese in tot ce faceti pt.OM si felicitari.
O seara placuta!
5 comentarii
0
04-05-2011, ora 19:50
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hristos a înviat!

Stimată dnă Lucia TM, dacă aş fi în locul prietenului dv., fără doar şi poate, aş lua Spermotrend + Tribulus Terrestris, pe o perioadă de minim 3 luni de zile, astfel:
- Spermotrend, 2 capsule / zi, una cu 30 de minute înainte de micul dejun şi una cu 30 de minute înainte de cină, ambele administrate cu un pahar de apă Pi, eventual cu apă plată.
----------*
- Tribulus Terrestris, 2 capsule pe zi, ambele administrate concomitent cu Spermotrendul, adică strict cu 30 de minute înainte de micul dejun şi cină.
----------*
_

În altă ordine de idei, după cum cred că ştiţi din Sfânta Scriptură, infertilitatea are la bază o problemă spirituală; în acest sens, vă rog, dv. şi prietenul dv. trebuie să discutaţi cu duhovnicii dv. (dacă nu aveţi fiecare un duhovnic, făceţi-vă!); spovediţi-vă corect şi complet, folosind un îndreptar de spovedanie, fără a ascunde vreun păcat ( ----------*), şi împărtăşiţi-vă, în cazul în care vi se dă voie; mergeţi cât de des puteţi la Sfânta Liturghie şi la Sfântul Maslu; ţineţi post, chiar şi în afara posturilor mari, lunea, miercurea şi vinerea; rugaţi-vă dimineaţa, după sculare, şi seara/noaptea, înainte de culcare, cel puţin (----------* ); rugaţi-l pe duhovnicul dv. să vă citească Moliftele Sfântului Vasile cel Mare + alte rugăciuni de dezlegare; beţi aghiazmă mică dimineaţa, pe stomacul gol, după care mâncaţi o bucăţică de anafură, strict în zilele în care sunteţi curaţi trupeşte, şi faceţi o sfeştanie în casă.
Ar fi indicat să spuneţi cât mai des rugăciunea inimii, pe lângă celelalte rugăciuni - Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieşte-mă pe mine, păcătosul/păcătoasa.
Într-o singură expresie, apropiaţi-vă de Dumnezeu mai mult decât deja sunteţi, pentru că numai El vă poate dărui un copil. Luaţi exemplul Sfinţilor Ioachim şi Ana, părinţii Preasfintei Fecioare Maria, Maica Domnului nostru Iisus Hristos (citiţi în Sfânta Scriptură, Sfânta Evanghelie după Luca 1: 5-25 (capitolul 1, de la versetul 5 până la versetul 25)).
_

ATENÈšIE!
Recomandările/Sugestiile făcute sunt orientative, ele nereprezentând o prescripţie medicală! Pentru a primi o schemă terapeutică individualizată, în vederea ameliorării sau tratării condiţiei medicale de care suferiţi, vă rog să consultaţi medicul specialist.
NU folosiţi informaţiile prezentate în acest mesaj, în scopul diagnosticării, a tratării unor probleme de sănătate sau a înlocuirii medicaţiei prescrise de către personalul medical autorizat.
NU vă administraţi niciun medicament/supliment alimentar fără a primi acordul medicului dv. curant (Un medicament nu este un produs ca oricare altul; utilizarea lui în terapeutică, deşi benefică, nu este lipsită de pericol, fapt pentru care, înainte de a vă administra vreun medicament anume, aveţi nevoie de examinare medicală, de diagnosticare şi de prescripţie). Şi suplimentele alimentare vă pot dăuna, dacă le luaţi în mod neadecvat!
Administrarea din proprie iniţiativă, după ureche, vă poate expune la riscul major de a experimenta efecte adverse grave, uneori chiar mortale.

(*modificat de administrator)
0
04-05-2011, ora 20:38
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Buna seara,
si...multumiri.

V-am scris..cateva randuri...personal, pe adresa dvs...scuze.

urmariti, rog...
O seara buna.
0
04-05-2011, ora 23:49
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimată dnă Lucia TM, cu multă şi deosebită plăcere v-am răspuns. Nu trebuie să-mi mulţumiţi mie, mulţumiţi-I Lui.
Voi verifica mesajul pe care mi l-aţi expediat; vă voi răspunde, dacă va fi nevoie, în limita timpului disponibil, cât mai curând. Mulţumesc pentru înţelegere!

Mulţumesc pentru urare. Noapte bună vă doresc şi somn uşor.
Toate cele bune,
Nick
0
07-05-2011, ora 18:59
verticala
Nu este medic/terapeut
verticala
cum adica " gasindu-se doar un singur spermatozoid mort" restul erau vii?
0
08-05-2011, ora 14:08
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor

Hristos a înviat!

Verticala, restul nu erau vii, ci total absenţi. Azoospermia chiar asta presupune - absenţa spermatozoizilor din lichidul seminal - absenţă care induce sterilitate. Uneori pot exista spermatozoizi, însă sunt morţi, neviabili.
_
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Toate cele bune,
Nick
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: