suspiciunde de condiloame??

14-07-2014
roxa28
Nu este medic/terapeut
roxa28
Buna ziua,
in urma cu aproximativ o saptamana am observat aparitia unor modificari in zona genitala, in partile laterale intrarii in vagin.nu am nici un fel de simptom, si senzatia mea la prima vedere era ca as avea o iritatie(ma gandeam la absorbantele zilnice, sau sapun).arata ca o piele incretita, cam de 1 cm, , iar daca o intind, incretiturile se desfac, pielea este curata, nu prezinta pete sau roseata sau alte formatiuni, iar culoarea este la fel ca restul pielii, are o consistenta moale, nu doare. va rog sa imi spuneti ce poate fi deoarece in zilele care urmeaza nu pot ajunge la medic.citind mai multe articole pe internet, mi-e teama totusi sa nu fie condiloame, desi presupun ca zona afectata de condiloame nu se intinde si se observa si excrescentele..totusi, daca e asa as vrea macar sa urmez un tratament care sa le opreasca extinderea pana ajung la medic.am avut in trecut un episod de candidoza, si iau anticonceptionale de cativa ani de zile.
Multumesc anticipat.
4 comentarii
0
16-07-2014, ora 18:55
roxa28
Nu este medic/terapeut
roxa28
cum as putea atasa si o poza?
0
17-07-2014, ora 08:06
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

In principal conform descrierii dvs. nu ar putea fi vorba de condiloame, dar acest lucru se poate confirma in urma unei consultatii la medicul ginecolog, intre timp este necesar sa aveti mai multa grija decat de obicei asupra lenjeriei intime sa fie de bumbac si la igiena intima.

O zi placuta!
0
17-07-2014, ora 10:36
roxa28
Nu este medic/terapeut
roxa28
multumesc.de cateva zile ma dau cu crema de galbenele si tataneasa, si mi se pare ca se retrage.o sa urmaresc ce se intampla in zilele urmatoare.
0
20-07-2014, ora 23:14
ANDUTZA_ANDA
Nu este medic/terapeut
ANDUTZA_ANDA
buna,

la medicul ginecolog sau mai degraba la dermato-venerolog...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Vaccinul antiHPV
  •