Suspiciune leziune menisc.

18-03-2019
Rukataki
Nu este medic/terapeut
Rukataki
Buna seara, acum 3 ani am suferit o accidentare in timpul antrenamentului, tin sa precizez ca practic sport de performanta (handball). In timpul unui plonjon am cazut de la o inaltime destul de mare pe partea interioara a genunchiului. Mi-a fost extras lichid iar apoi ghipsat o luna de zile.
Problema este urmatoare: in urma cu 6 luni am avut iar probleme cu acelasi genunchi dupa o schimbare de directie. Mi-a fost ghipsat genunchiul din nou o luna de zile, motivul fiind suspiciune leziune menisc. Mi s-a recomandat sa fac un RMN si recuperare kinetoterapeutica. Am facut recuperare timp de 10 zile, dar dupa o luna de zile am inceput sa resimt aceleasi dureri. Durerile le simt numai in timp ce alerg (15-20 de minute) dar rareori si cand nu fac miscare in zona interna, in spatele genunchiul dar si in fata (chiar sub rotula). Pe langa asta se aud si pocnituri destul de tari in timp ce il flexez care vin cu o senzatie ca si cum "ar freca os pe os". Forta in el nu mai am, il simt foarte moale, cateodata chiar ca o senzatie de corp strain.
Vreau sa stiu ca idee daca chiar este atat de grava chestia asta, saptamana asta urmand sa-mi fac o programare la un medic specialist. Multumesc mult !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: