Tăietură din greșeală pe labiile mici Urgent

25-01-2021
andreea12345y
Nu este medic/terapeut
andreea12345y
Bună seara! Am descoperit din întâmplare ca m-am tăiat cu unghia cred eu în zona labiilor mici. Încep sa ma panichez pentru ca nu știu dacă este ceva grav sau dacă se remediază de la sine. Tăietura nu este adâncă, nu curge sânge, însă pe o parte a acesteia țesutul a devenit puțin maroniu. Îmi puteți spune va rog dacă este ceva grav sau ce ar trebui sa fac? Sunt virgina, nu am avut alt contact sexual în afara masturbării, nu exista secreții, dureri, sânge, nimic de genul acesta. Sunt pur și simplu doua tăieturi și nu îmi dau seama dacă este anatomic sau dacă labiile mici s-au desprins de clitoris. Mulțumesc anticipat.
2 comentarii
0
25-01-2021, ora 20:55
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Daca nu te doare, ustura si nu ai nimic sunt anatomoce, poate din cauza excitatiilor si presiuni pe ele si-au schimbat volumul, dar tae-ti unghiile cind mai umbli pe acolo.
0
15-02-2021, ora 04:42
andreea12345y
Nu este medic/terapeut
andreea12345y
mulțumesc mult. nu m am gândit pana acum ca este o problema faptul ca am unghiile destul de lungi, nu am simțit durere sau chestii de genul niciodată, însă am remarcat ca de câteva ori am sângerat și cred ca unghiile sunt de vina. ma ingrijorasem foarte tare, m am gândit ca ajung la vreo operație sau ceva. mulțumesc mult pentru răspuns.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.