Tăietură din greșeală pe labiile mici Urgent
Bună seara! Am descoperit din întâmplare ca m-am tăiat cu unghia cred eu în zona labiilor mici. Încep sa ma panichez pentru ca nu știu dacă este ceva grav sau dacă se remediază de la sine. Tăietura nu este adâncă, nu curge sânge, însă pe o parte a acesteia țesutul a devenit puțin maroniu. Îmi puteți spune va rog dacă este ceva grav sau ce ar trebui sa fac? Sunt virgina, nu am avut alt contact sexual în afara masturbării, nu exista secreții, dureri, sânge, nimic de genul acesta. Sunt pur și simplu doua tăieturi și nu îmi dau seama dacă este anatomic sau dacă labiile mici s-au desprins de clitoris. Mulțumesc anticipat.
2 comentarii
Daca nu te doare, ustura si nu ai nimic sunt anatomoce, poate din cauza excitatiilor si presiuni pe ele si-au schimbat volumul, dar tae-ti unghiile cind mai umbli pe acolo.
mulțumesc mult. nu m am gândit pana acum ca este o problema faptul ca am unghiile destul de lungi, nu am simțit durere sau chestii de genul niciodată, însă am remarcat ca de câteva ori am sângerat și cred ca unghiile sunt de vina. ma ingrijorasem foarte tare, m am gândit ca ajung la vreo operație sau ceva. mulțumesc mult pentru răspuns.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2in timpul actului sexual am observat ca mi s-au umflat foarte tare labiile
- 3Labiile mici umflate..
- 8Mi s-a umflat labiile interioare, am mancarimi si ma ustura!
- 6am o mancarime a labiilor de cateva luni
- 5bubite transparente, vezicule?
- 6rani pe labii ca niste taieturi
- 4glande cu puroi
- 4Labii "mari"
- 1Labie mare umflata
- 5Umflatura in zona genitala
- 1umflaturi labii mici
- 0labii umflate
- 4punct alb pe labie
- 3bubite pe labii
- 3Necesita consultatia unui ginecolog?