Bubițe albe pe labiile majore, ganglion inflamat
Bună ziua,
Am 31 de ani, relatie stabilă de mai mulți ani.
Cu o lună in urmă mi-a aparut o bubița albă/roz in zona intimă, mai exact pe partea exterioara a labiei mari, cu senzatie de jenă, înțepătură, durere uşoară.Atunci nu i-am dat importanta.
De cateva zile au revenit mai multe bubițe albe, pe partea interioara a ambelor labii mari, senzație uşoară de înțepătură, mâncărime, ganglion inghinal inflamat pe partea dreaptă şi am o scurgere alb-gălbuie fară miros. Din această cauză mi-a întârziat si menstruația cu cateva zile.Ar putea fi herpes labial? Bubițele nu sunt foarte apropiate. Ţin sa precizez ca in urma unei răceli, cu două luni in urma, mi-a apărut in vârful nasului o pată rosie, lucioasă, uşor inflamată, care a trecut dupa aprox 2 săpt ( nu sunt sigură, dacă are vreo legătură ). Mai prezint şi dureri lombare, iar în zona pelvină senzație de arsură.
În rest, stare generală bună.
Întrebarea mea este dacă sa merg acum la ginecolog sau sa aştept menstruația după care să mă programez?
Vă mulţumesc ! O zi frumoasă.
Am 31 de ani, relatie stabilă de mai mulți ani.
Cu o lună in urmă mi-a aparut o bubița albă/roz in zona intimă, mai exact pe partea exterioara a labiei mari, cu senzatie de jenă, înțepătură, durere uşoară.Atunci nu i-am dat importanta.
De cateva zile au revenit mai multe bubițe albe, pe partea interioara a ambelor labii mari, senzație uşoară de înțepătură, mâncărime, ganglion inghinal inflamat pe partea dreaptă şi am o scurgere alb-gălbuie fară miros. Din această cauză mi-a întârziat si menstruația cu cateva zile.Ar putea fi herpes labial? Bubițele nu sunt foarte apropiate. Ţin sa precizez ca in urma unei răceli, cu două luni in urma, mi-a apărut in vârful nasului o pată rosie, lucioasă, uşor inflamată, care a trecut dupa aprox 2 săpt ( nu sunt sigură, dacă are vreo legătură ). Mai prezint şi dureri lombare, iar în zona pelvină senzație de arsură.
În rest, stare generală bună.
Întrebarea mea este dacă sa merg acum la ginecolog sau sa aştept menstruația după care să mă programez?
Vă mulţumesc ! O zi frumoasă.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am niste mancarimi in zona genitala, iar daca ma scarpin ma ustura si cand urinez parca ma arde
- 3acum 2-3 luni, mi-a aparut o blanda pe scrot, care dupa ceva timp a facut o coaja neagra
- 13Boli cu transmitere sexuala
- 3Este bine sa fac spalaturi vaginale cu Tantum Rosa?
- 9labia mare umflata (rog raspunsuri numai de specialitate)
- 39senzatie de mancarime si iritatie in zona genitala
- 10candidoza genitala
- 4Prezint uneori mancarimi in acea zona, insa nu foarte deranjante, care dispar odata cu bubitele
- 4dureri in timpul actului, miros neplacut, mincarimi, singerari dupa fiecare act..
- 8mancarimi... Ajutati-ma!
- 7Mancarime in zona genitala
- 1probleme in zona genitala
- 0Mancarime pe baza testiculelor
- 1Iritatie genitala
- 2mancarimi in zona genitala
- 0vaginita... am avut usturimi si mancarimi foarte puternice in zona genitala
- 0Mâncărimi, roseata
- 0Bubite rosi pe scrot
- 0Întrebare mincarimi in zona intima, eliminari de culoare galbena cu miros urit
- 1Mâncărimi și rană in zona intimă
Mai multe informații despre: Labiile mancarimile in zona genitala umflatura in zona genitala ganglioni in zona inghinala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: