Talasemie

23-03-2012
angelica303
Nu este medic/terapeut
angelica303
Buna ziua.Am un baietel de 3 ani si 7 luni.In urma unor analize de sange doctora m-a trimis la Institutul de Hematologie insa as' vrea sa am o parere inainte de aceasta.Prin urmare parametrii care nu s-au incadrat ar fi urmatorii:WBC-16.8 val de refrinta 5-10; MCV 80 val de ref 83-103; MCH 26.3 val de ref 28-34; RDW 16.3% val de ref 10.9-15.7; PLT 544 val de ref 150-350;monocite 10.0 val de ref o.100-0.800;sideremie 168.54 val de ref 35-155.Nu stiu sa avem nici eu nici sotul acest tip de anemie, ne-am facut analizele anual.Mentinez ca de curand am incheiat un tratament cu cel mic la amigdalite u puroi.Pe cutie scria ca analize se vor recolta la 5 zile dupa terminarea tratamentului ins anoi am mers mai devreme la 2 zile.Sa aibe legatura cu acel tratament?Va multumesc pentru sfaturi si pareri
1 comentarii
0
23-03-2012, ora 16:57
angelica303
Nu este medic/terapeut
angelica303
Am uitat sa specific observatiile:ANIZOCITOZA(CU MICROCITE), POLIKILOCITZA (HAMEATII IN TINTA, OVALOCITE, SKIZOCITE);HIPOCROMIE +;SE RECOMNADA ELECROFOREZA DE..
Adaugă un comentariu / răspuns

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.