TBC LA 18 ANI

29-07-2009
diana83m
Nu este medic/terapeut
diana83m
Bună ziua. În 2002, la 18 ani mi s-a spus ca am luat TBC(nu fumam, nu pierdeam noptile). Doctorul mi-a zis sa nu ma ingrijorez ca e o forma usoara, dar ca trebuie sa tin 6 luni tratament şi sa nu fac sport. Dupa 6 luni m-am vindecat. Vreau insa sa va intreb daca TBC-ul reprezinta o forma de cancer. Daca am avut asa ceva inseamna ca toata viata voi avea probleme. Si inca ceva...in ultimii 5 ani am fumat. Am sanse spre o viata normala, fara alte complicatii? Am voie sa fac sport?Va multumesc anticipat
2 comentarii
0
29-07-2009, ora 14:48
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Umeaza indeaproape TOT ce ti-a recomandat medicul...TBC-ul NU este o forma de cancer, dar au existat numeroase cazuri care nu au fost tratate sau au fost tratate necorespunzator si acest fapt a determinat o aparitie a cancerului pulmonar, dar astfel de cazuri sunt rare, nu ai NIMIC in comun cu ele.
Spor poti sa faci cand ti se redreseaza total functia pulmonara, dar cu moderatie. Te sfatuiesc sa NU mai fumezi absolut deloc, nici sa nu te gandesti la fumat, pt ca FUMATUL este principalul factor incriminator pt declansarea cancerului pulmonar, asa ca...

Multa sanatate si mai asteapta si alte sfaturi mai pertinente decat ale mele;)
0
29-07-2009, ora 14:53
diana83m
Nu este medic/terapeut
diana83m
Multumesc pentru raspuns, Nick. Multa sanatate si tie :)
Adaugă un comentariu / răspuns