teama de atasament
sunt intr-o relatie de un an, prima mea relatie serioasa si de lunga durata. Am 23 de ani, si de cam o luna incoace am tot felul de stari schimbatoare.sunt fericita, ori tematoare, sau nervoasa, satula. Am momente in care nu mai suport unele defecte ale prietenului meu si asa mi-as dori sa ma despart de el si sa fiu singura, si momente in care nu ma deranjeaza asa de tare si ma simt bine cu el, fericita. Am inceput de cateva zile, de cand mi-am visat doi dintre fostii iubiti, sa ma gandesc la ei, in special la cel care a ales sa se desparta de mine dupa o saptamana. Nu imi dau seama daca imi mai place de el sau nu. Nu stiu cum sa fac sa ma acomodez si sa trec peste aceste temeri si ganduri. Un an am fost fericita in relatia asta si nu m-am gandit la fosti, nu l-am comparat cu nimeni, a fost totul perfect, nu imi era teama. Mentionez ca urmeaza sa ne mutam impreuna. Este posibil ca si acesta sa fie un motiv pentru toate acestea? Teama mea de o relatie, de schimbare, de o noua etapa?
1 comentarii
Deea, eu sunt curioasa daca ai ales tu titlul postarii! Iar daca da, atunci ai gasit raspunsul la intrebarea ta.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 6Este nevoie de terapie de cuplu și când logodnicii se mută împreună?
- 2Logodnica mea mi-a spus că și-a scos uterul pentru a nu mai face copii. Este posibil?
- 1Casatorie toxica
- 0Cum ar trebui să arate un contract pentru prestarea servicilor psihologice?
- 1M-am indragostit de o colega de munca
- 5Abuz psihologic în cuplu
- 2Să lupt sau să renunț?
- 1Certuri si lipsa de empatie
- 1Probleme in relație de 4 ani
- 1Copilul lui din alta relatie