teama de atasament

26-09-2012
deea_17_89
Nu este medic/terapeut
deea_17_89
sunt intr-o relatie de un an, prima mea relatie serioasa si de lunga durata. Am 23 de ani, si de cam o luna incoace am tot felul de stari schimbatoare.sunt fericita, ori tematoare, sau nervoasa, satula. Am momente in care nu mai suport unele defecte ale prietenului meu si asa mi-as dori sa ma despart de el si sa fiu singura, si momente in care nu ma deranjeaza asa de tare si ma simt bine cu el, fericita. Am inceput de cateva zile, de cand mi-am visat doi dintre fostii iubiti, sa ma gandesc la ei, in special la cel care a ales sa se desparta de mine dupa o saptamana. Nu imi dau seama daca imi mai place de el sau nu. Nu stiu cum sa fac sa ma acomodez si sa trec peste aceste temeri si ganduri. Un an am fost fericita in relatia asta si nu m-am gandit la fosti, nu l-am comparat cu nimeni, a fost totul perfect, nu imi era teama. Mentionez ca urmeaza sa ne mutam impreuna. Este posibil ca si acesta sa fie un motiv pentru toate acestea? Teama mea de o relatie, de schimbare, de o noua etapa?
1 comentarii
0
27-09-2012, ora 19:04
Psiholog Otvos Monika
Psihologie, Brasov
Psiholog Otvos Monika
Deea, eu sunt curioasa daca ai ales tu titlul postarii! Iar daca da, atunci ai gasit raspunsul la intrebarea ta.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul