ten gras: zona fruntii si a nasului

25-09-2008
molko
Nu este medic/terapeut
molko
Buna ziua, am 24 ani, mai demult am avut ceva furuncuri si am luat ceva injectii de la institutul cantacuzino si nu am mai avut nici o probl., dar cosuri imi mai apar din cand in cand, sunt predispus ca am si tenul gras.
Folosesc seara masca de la AslaVital, care e buna si pt tenul acneic si dimineatza dupa ce imi curat fata cu tonic, ma dau cu crema pt ten gras si cu corector pe cosuri, dar nu stiu ce sa fac ca zona fruntii si a nasului e unsuroasa dupa dupa putin timp ce ma fac.
Am folosit: normadem - vichy, crema pt ten gras-yves rocher si logonna- life care, si nu stiu ce sa folosesc ca sa am fata mai mata si nu unsuroasa.
Va multumesc.
6 comentarii
0
29-09-2008, ora 00:00
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Singurul medicament din lume care iti asugura o vindecare de aproape 100% atat a seboreei cat si a acneei este Accutane (Roaccutane), insa are niste reactii adverse destul de mari care sunt ce-i drept dependente de doza pe care o iei zilnic.

Un produs f bun pentru acnee si ten gras este CLEAROGEN!

Numai Bine!!!
0
29-09-2008, ora 00:00
molko
Nu este medic/terapeut
molko
Va multumesc, in ce constau reactiile adverse? Ma sfatuiti sa nu-l incerc?
De clearogen n-am auzit dar am sa-l caut
Multumesc!
0
29-09-2008, ora 00:00
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Clearogen nu este disponibil in Romania, va trebui sa vb cu dermatologul american Alex Khadavi si sa il comanzi din SUA importand-ul!

Roaccutane are o gramada de reactii adverse pe care tu poti sa nu le ai.
de la piele f uscata la psihoze si stari depresive. Iti recomand sa te duci la un dermatolog sa ti le prescrie pt ca nu se dau fara reteta!
0
01-09-2013, ora 14:20
dianutaa
Nu este medic/terapeut
dianutaa
Buna ziua! Am tenul gras si acneic, iar pe deasupra tenul are aspectul unei coaje de portocale. Am fost la dermatolog si mi'a recomandat Zynerit, insa mai rau mi'a facut. Dupa ce am folosit Zynerit, tenul arata mai matur. Pana sa folosesc Zynerit nu aveam decat acnee, dar dupa ce am folosit acel tratament mi'a aparut aspectul de coaja de portocala, la un moment dat mi'a uscat tenul foarte tare. Si tot acelasi dermatolog mi'a recomandat o crema de hidratare si de atunci tenul e ca si o explozie de acnee. Imi este foarte greu sa il ingrijesc. Vreau sa scap de aspectul de coaja de portocala si de acnee. Dumneavoastra ce imi recomandati?
0
23-10-2013, ora 14:22
clepsidra2
Nu este medic/terapeut
clepsidra2
brevoxyl
0
27-10-2013, ora 21:07
ANDUTZA_ANDA
Nu este medic/terapeut
ANDUTZA_ANDA
buna,
eu recomand bioderma sebium exfoliant de 2-3 ori pe saptamana... si la inceput cam 2 peelinguri pe luna...o crema hidratanta normala, dermatocosmetica...si fond de ten chanel vita lumiere
mai recomand si pe dr Kaleshi pt peelinguri si tratament corect...este genial!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce tip de ten ai și cum îl îngrijești?
  •