Ten iritabil la soare | Forumul Medical ROmedic

Ten iritabil la soare

24-03-2010
Carmenn7ion
Nu este medic/terapeut
Carmenn7ion
Buna ziua, am 39 de ani si am o problema cu tenul.Nu pot sa stau la soare, tenul meu se inroseste si se irita numai cat merg pe strada.Problema este mai veche dar de anul trecut s-a agravat si mai tare.Am consultat anul acesta un dermatolog, am facut analize de sange dar au iesit bune.diagnosticul care a fost pus :rozacee si ca tratament crema Metro ruboril.Nu pot sa spun ca nu e buna mai calmeaza din mancarimile pe care le dau petele rosii care au aparut dar nu le face sa dispara de tot.Rugamintea mea este sa-mi dati un sfat, ce sa fac sa nu se mai inroseasca nasul si pometii, sa folosesc ceva eficace.Tenul meu este deschis la culoare.Multumesc!
3 comentarii
0
24-03-2010, ora 12:50
monicamm85
Nu este medic/terapeut
monicamm85
Cel mai bine ar fi sa consultati un dermatolog bun. El poate fi in masura sa va recomande un alt produs bun sau un tratament adecvat. Puteti incerca sa cautati pe site-uri care au in plus ratinguri si alte comentarii care va pot fi de folos in alegerea medicului. Succes!
0
24-03-2010, ora 18:35
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Nici un dermatolog de pe lume nu va poate ajuta la aceasta problema. Consultati un medic homeopat cu experienta, cauza este mult prea adanca si subtila ca sa fie inteleasa si tratata de dermatologie care nu se ocupa decat cu pielea. De fapt cauza este in interior si pielea este numai locul manifestarii. Dermatologia nu face altceva decat sa suprime ce incearca sa iasa afara din corp prin piele.
0
05-05-2010, ora 14:32
Ela68
Nu este medic/terapeut
Ela68
am aceaaşi problemă la soare, dar se manifestă mai mult pe mâini şi uneori pe frunte între sprâncene. Chiar dacă folosesc creme pentru protecţia solară, îmi apar bubiţe mici, roşii şi mâncărimi.
Nu fumez, (dar inhalez pasiv din păcate), am 41 ani.
Medic homeopat în Craiova?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • IritaÈ›iile pielii - topul celor mai frecvente cauze
  •