Testicul stang durere care iradia în picior

22-01-2019
restart
Nu este medic/terapeut
restart
Pe la mijlocul lui noiembrie am simțit ca am probleme cu erectia, peste o săptămână gândindu-mă la aceasta și după ceva alcool și o tigara(nu sunt fumător) a început sa ma doară testiculul și piciorul stâng. Am mers la urolog care m-a trimis la usg scrot și neurolog și mi-a recomandat voltaren. După voltaren durerea a dispărut. Trebuia sa dau și spermograma, dar cum n-am avut erectie, am mai așteptat, iar medicul mi-a prescris vitamina E.

La palpare după câte m-am uitat pe net, parca e umflatura a epididimului, moale, care învelește testiculul stang.

Am dat analize sânge la infectii, toate negative. Doar proteina c reactiva pozitiva, 2.9 helicobacter. Peste 20 de zile de la durere pe amigdale a ieșit o umflatura cu un punct mic alb. Săptămâna asta am fost la orl, ca la înghițire parca aveam un disconfort și medicul a spus ca e puroi acolo, am dat testul la microbi și aștept. Evident ca de 2 luni ma gândesc doar la asta și am și insomnie cronica deja.

Are vreo legătură durerea testiculului cu amigdala umflata? Ce poate fi? Dacă e vreo infecție pot sa am insomnie asa de lunga sau e de la neliniștea interioara?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: