TGO SI TGP

15-10-2007
petcu_nicoletamonica
Nu este medic/terapeut
petcu_nicoletamonica
Va rog frumos as vrea sa stiu cat e de grav sau foarte grav este faptul ca tgo=1102 si tgp=1192 la un copil cu handicap de gradul 1 si nu in ultimul rand cu o severa anemie iar hemoglobina 4 dar dupa transfuzie de sange isi revine catusi de cat. As vrea sa stiu ce fel de boala ar fi la ficat in urma celor de mai sus mentionate.
Cu respect astept un raspuns de la dumneavoastra cat mai urgent.
3 comentarii
0
16-10-2007, ora 00:00
Olgutzas
Nu este medic/terapeut
Olgutzas
Aceste valor arata ca are hepatita B. Va recomand sa consultatzi un medic specialist de interne si eventual sa ceretzi sa ii repete analizele pt a vedea daca a format anticorpi. Trebuie sa incercatzi sa rezolvatzi si problema cu anemia, deoarece are valori extrem de mici si nu poate sa ia la infinit sange! Multa sanatate!
0
18-10-2007, ora 00:00
petcu_nicoletamonica
Nu este medic/terapeut
petcu_nicoletamonica
Vreau sa va multumesc din suflet pentru raspunsul dat si am sa tin cont de parerea dumneavoastra D-na Ozana si sper ca pama la urma sa fie bine. Va multumesc si sanatate.
0
10-11-2007, ora 00:00
DANACA
Identitate neconfirmată
DANACA
ACESTE VALORI ALE TGP SI TGO SUNT FOARTE MARI SI INTR_ADEVAR NE GANDIM LA HEPATITELE VIRICE B SI C, DAR DE ASEMENEA LA ASOCIEREA HEPATITEI B CU D.INSEAMNA O DISTRUGERE IN GRAD FOARTE MARE A CELULELOR HEPATICE.TREBUIE VAZUTA CLAR CAUZA, LA FEL SI PENTRU ANEMIE.SE FAC DESTUL DE MULTE ANALIZE.CELE TGP SI TGO SE VOR REPETA PENTRU A SE URMARI EVOLUTIA.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Aspartataminotransferaza (TGO / GOT / ASAT / AST) crescută - cauze
  • TGP şi TGO mărite - cauze posibile şi explicaţii (transaminazele)
  •