Tija femur
Bună ziua, pe data de 5 Ianuarie am fost operata deoarece am avut o fractura de femur, în urma operaţiei mi s-a pus o tija prin os şi am stat în ghips (toraco-pelvi-tibiar) o lună. După ce mi-a scos ghipsul (5 februarie) doctorul care m-a operat mi-a spus ca în doua săptămâni pot calca cu toată greutatea pe el, intre timp am fost la un alt doctor ortoped, unde mi s-a s-a făcut radiografie şi am descoperit ca capătul tijei îmi iese prin trohanterul mare. Desigur mi-am schimbat doctorul definitiv şi operaţia de scoatere a tijei mi-o voi face în luna iulie la cel de-al doilea doctor. As dori sa ştiu, cat este de normal ca tija sa îmi fie în muşchi? Menţionez ca am 17 ani, sex feminin greutate intre 40-45 kg. Dacă este nevoie va pot trimite şi o poza a radiografiei. Va mulţumesc pentru eventualul răspuns!
1 comentarii
Buna ziua!
Cazul este destul de delicat si necesita studierea intregului dosar radiologic.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Cazul este destul de delicat si necesita studierea intregului dosar radiologic.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7am fost diagnosticata cu encondrom
- 3fractura femur migrare tija
- 1Tija - despre necesitatea extragerii ei
- 1Scoatere suruburi maleola mediala
- 2Exostoza metafiza distala femur stang
- 3Fracturi, recuperare?
- 4Fractura de femur, fractura de tibie si peroneu, 4 fracturi la bazin
- 3fractura de femur
- 8Este normal ca după fractura de femur sa...
- 9Fractura1/3 inf. femur stang, cominutiva
- 0Tija femur
- 1Extractie tija tibie
- 1Ce probleme apar la scoatere a unei tije de femur?
- 2Întrebare: e normal ca după kineto piciorul să se învinețească f tare, să se umfle și să doară?
- 0Recuperare-osteosinteza cu tija a tibiei/ planificare sarcina inainte/dupa inalturare a ti
- 1Fractura clavicula distala si disjunctie acromo-claviculara
Mai multe informații despre: fractura de femur femurul tratament fractura cu tija, suruburi, placute tija femur
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: