tinctura?

Buna
Am tot auzit ca pentru tratarea cosurilor este buna tinctura de propolis sau galbenele este adevarat?care este mai buna?
Am tot auzit ca pentru tratarea cosurilor este buna tinctura de propolis sau galbenele este adevarat?care este mai buna?
1 comentarii

Hristos a înviat!
Ambele tincturi sunt extraordinar de bune, dar erupţia acneică poate fi tratată doar dacă este eliminată cauza care stă la baza producerii acesteia. De exemplu, dacă erupţia acneică este produsă de o intoxicaţie alimentară sau de o hipersensibilitate/intoleranţă alimentară, tratarea acesteia va fi posibilă doar dacă se va înlătura factorul care a stat la baza intoxicaţiei/hipersensibilităţii/intoleranţei. Dacă acele coşuri sunt produse de o seboree (hipersecreţie de sebum), tratarea va fi posibilă doar dacă se va înlătura factorul care produce excesul de sebum...etc.
Există o regulă de aur: Efectul dispare dacă este suprimată cauza acestuia.
Consultaţi un medic dermatolog sau un medic homeopat:)
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
Ambele tincturi sunt extraordinar de bune, dar erupţia acneică poate fi tratată doar dacă este eliminată cauza care stă la baza producerii acesteia. De exemplu, dacă erupţia acneică este produsă de o intoxicaţie alimentară sau de o hipersensibilitate/intoleranţă alimentară, tratarea acesteia va fi posibilă doar dacă se va înlătura factorul care a stat la baza intoxicaţiei/hipersensibilităţii/intoleranţei. Dacă acele coşuri sunt produse de o seboree (hipersecreţie de sebum), tratarea va fi posibilă doar dacă se va înlătura factorul care produce excesul de sebum...etc.
Există o regulă de aur: Efectul dispare dacă este suprimată cauza acestuia.
Consultaţi un medic dermatolog sau un medic homeopat:)
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ce se intampla pe fata mea?
- 6cosuri si nu prea... tratamentul imi distruge tenul
- 17acnee severa chistica si pustuloasa
- 6bubite pe fata grupate, ca niste cosuri
- 5fetita mea (2 ani si 4 luni) are spatele plin de bube!
- 5Roacutanne sau nu impotriva cosurilor?
- 5Iritatii pe fese, cosuri si semne lasate de acestea.
- 11cosuri pe labiile mici
- 12cosuri si pete
- 2dermatologie-cosuri pe fata mari si pe corp
- 7Cosuri mici pe toata spinarea...
- 5:In urma cu o luna de zile mi-a aparut un cos in barbie.. acum sunt mai multe si se extind
- 2imi apar cosuri doar intr-o anumita parte a fetei
- 5Cosuri - Rezolvare ?
- 6Probleme cu acneea; recomandare doctor dermatolog foarte bun
- 3cos moale pe spate
- 1Cosuri in piele in zona genitala
- 1Cos/Chist incheietura
- 1Cum pot preveni cosurile?
- 4Ajutati-ma va rog - o multime de cosulete rosii pe spate si umeri si nu stiu ce sa ma fac
Mai multe informații despre: cosurile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: