Tinitus sau anxietate?

Buna ziua, am o problema va rog din suflet daca puteti sa ma ajutati, o sa va povestesc pe scurt problema mea : acum 4 ani am căpătat o anxietate singur fara ajutor de specialitate sau medicamentelor am reusit sa imi castig echilibrul, toate bune până acum 7 zile cand am inceput sa am ori urechea dreapta infundata ba stanga, până a rămas doar stanga m-ai des, am fost la un doctor orl mi a recomandat picături de urechi si un spray nazal. Problema este acum ca seara de seara parca aud ceva In urechi sunt foarte atent pe strada la toate sunetele exagerat, si cred ca am tinutus...un sfat va rog?? Am inteles ca nici nu se vindeca!!! Precizez domnul doctor a spus că am deviatie de sept
7 comentarii

Pana sa citesc pe internet despre tinitus, nu aveam problema asta, acum urechile imi stau ciulite la orice zgomot si seara la fel nu pot sa adorm

1. si anxietatea si tinitusul..si ametelile au la origine o singura problema.. Calitatea Proasta a sangelui
2 sangele se face in inetstine si ficat din ce pui TU in farfurie.asa ca de acolo incepi tratamentul
Citesti pe internet despre Alimentatia sanatoasa.. 3 mese principale pe zi.., cu hidratare corecta apa si ceaiuri..
Normalizezi digestia, calitatea sangelui..si celelalte simptome dispar de la sine
2 sangele se face in inetstine si ficat din ce pui TU in farfurie.asa ca de acolo incepi tratamentul
Citesti pe internet despre Alimentatia sanatoasa.. 3 mese principale pe zi.., cu hidratare corecta apa si ceaiuri..
Normalizezi digestia, calitatea sangelui..si celelalte simptome dispar de la sine

Domnule doctor va multumesc frumos, pentru raspuns. De 2 zile am inceput sa beau foarte multă apa si de azi sa ies la alergat, o sa incerc sa mănânc cat m ai sănătos, am si colesterolul marisor

cauta Farmacia Naturii Bacau
au ceaiuri compexe pe sisteme...
alegi de acolo si pentru digestie Eco digest, Detox,
si pentru Circulatie, , Eco-Ritm
au ceaiuri compexe pe sisteme...
alegi de acolo si pentru digestie Eco digest, Detox,
si pentru Circulatie, , Eco-Ritm

Multumesc frumos domnule doctor, multa sanatate va doresc din suflet, am stat foarte speriat si panicat pe auzul urechilor, am crezut ca o sa am tinutus, dar cred ca sunt doar panicat, pentru că dacă imi pun degetele si astup urechile sau sunt atras de altceva practic nu exista.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4stari de emotie
- 41Tremuratul mainilor
- 28Tratament fibromialgie (anxietate generalizata?)
- 0Anxietate - intre Cipralex sau Arketis
- 5Depresie, anxietate sau altceva?
- 12Sindrom anxios depresiv
- 5Dureri de stomac si greturi din cauza anxietatii?
- 3rog tratament homeopat anxietate
- 21Sa fie schizofrenie? va rog ajutati-ma!
- 1anestezia generala si anxietatea
- 2Anxietate?
- 20Dependenta de benzodiazepine-cum ati scapat??
- 12efectiv nu mai suport sa stau in casa de frica
- 3Am fost diagnosticat cu tulburare de anxietate
- 7Tlburari de anxietate
- 56Anxietatea generalizata sau depresia isi are aceste simptome?
- 1TPSV - Simt ca nu-mi pot controla emotiile
- 6durere musculara sau de oase..
- 15Anxietate
Mai multe informații despre: Anxietatea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: