Tiuit in urechea dreapta
Am 43 de ani si am o intrebare legat de tiuit in urechea dreapta
De cca 3 luni am un tiuit in urechea dreapta si nu stiu cum sa-i gasesc rezolvarea.. Am facut un ct si mi-a gasit o sinozita cronica, apoi au zis ca am si deviatie desept si polip laringian
Acum am probleme si cu mirosul si gustul... Am un gust ciudat de chimical sau ceva de genul, si la toaleta dupa ce merg simt acelasi miros, am fost pozitiv in noiembrie anul trecut de covid.
Am fost la orl si mi-au zis ca am nevoie de interventie chirurgicala de extractie polip laringian, sinozita, deviatie desept si polipi
Acum intreb daca ma operez vor disparea tiuitul din ureche si problemele cu mirosul si gustul..
Va multumesc!
De cca 3 luni am un tiuit in urechea dreapta si nu stiu cum sa-i gasesc rezolvarea.. Am facut un ct si mi-a gasit o sinozita cronica, apoi au zis ca am si deviatie desept si polip laringian
Acum am probleme si cu mirosul si gustul... Am un gust ciudat de chimical sau ceva de genul, si la toaleta dupa ce merg simt acelasi miros, am fost pozitiv in noiembrie anul trecut de covid.
Am fost la orl si mi-au zis ca am nevoie de interventie chirurgicala de extractie polip laringian, sinozita, deviatie desept si polipi
Acum intreb daca ma operez vor disparea tiuitul din ureche si problemele cu mirosul si gustul..
Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Am probleme cu urechea dreapta !
- 475 HTP - efecte secundare
- 4ameteli si o stare de voma + tiuit in urechea dreapta
- 3Tiuit in urechi dupa ce am fost la lautari.
- 14urechi infundate+tiuit continuu
- 2Tiuit si presiune ureche
- 0Probleme tiuit urechi
- 4Tiuit si durere ureche dreapta
- 1Ameţeală şi amorţeală cap, alertă, ţiuit urechi, auz, vedere intetosata
- 2Pulseaza capul si tiuie urechile
- 4Tinitus brusc instalat, de 2 saptamani.
- 0Tiuituri in urechi
- 0boala meniere
- 2Hipoacuzie bilaterala- cu o singura proteza
- 4Va rog ajutor. Otita medie acuta - ma simt de parca am un butoi in cap
- 0Sensibilitate cardiovasculara la apă fierbinte
- 0Trauma sonora, ce ar fi de facut si se poate remedia in timp ?
- 3Tiuit in urechi, in urma anxietatii
- 5Tiuit in ureche..si atat
- 7Tiuit in urechi
Mai multe informații despre: Tiuitul in urechi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: