Tiuit in urechea dreapta.
_
Buna ziua !
Simt un tiuit persistent in urechea dreapta.Si pe parcursul zilei dar in special seara inainte de culcare si cand este liniste.Totul a inceput de la un telefon nou cumparat care avea sunetul dat la maxim.Si care l-am folosit cel putin 20 min continuu, aproape de ureche, pana ce am reusit sa-i modific setarile.
Credeti ca poate fi afectat timpanul?Si daca da, acesta se mai poate regenera si sa dispara acel tiuit?
Trebuie urmat un tratament ceva?
Mentionez ca tiuitul persista deja de o saptamana.Am sperat ca va trece insa pt moment nimic.
Va multumesc !
_
Buna ziua !
Simt un tiuit persistent in urechea dreapta.Si pe parcursul zilei dar in special seara inainte de culcare si cand este liniste.Totul a inceput de la un telefon nou cumparat care avea sunetul dat la maxim.Si care l-am folosit cel putin 20 min continuu, aproape de ureche, pana ce am reusit sa-i modific setarile.
Credeti ca poate fi afectat timpanul?Si daca da, acesta se mai poate regenera si sa dispara acel tiuit?
Trebuie urmat un tratament ceva?
Mentionez ca tiuitul persista deja de o saptamana.Am sperat ca va trece insa pt moment nimic.
Va multumesc !
_
1 comentarii
timpnul NU are nimic
problema este la urechea interna
trebuie sa mergi la ORL pentru audiograma
in rest conteaza si circualtia sangvina si tensiune aarteriala
Kg. in plus, starea coloanei cervicale, problemele la rinichi.s.a
problema este la urechea interna
trebuie sa mergi la ORL pentru audiograma
in rest conteaza si circualtia sangvina si tensiune aarteriala
Kg. in plus, starea coloanei cervicale, problemele la rinichi.s.a
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Hipersalivatie
- 3Sangerari nazale de vreo 2 zile cand suflu nasul
- 1Limba alba uscata
- 1Pata Rosie pe cerul gurii
- 1Sept perforat
- 1Surzire neurosenzoriala brusca
- 1Ajutor! Adenopatii multiple!
- 2Tinitus după o răceală de 4 zile
- 1Hiperpneumatizarea celulelor mastoidiene
- 4Posibilă rinită atrofică sau inceput de perforatie sept nazal?