Transmitere HIV afta bucala
Situatie
Ieri am avut o potentiala expunere la HIV prin sarut de tip "french" (cu limba) cu o persoana necunoscuta cu status HIV necunoscut, eu avand o afta de mici dimensiuni exact pe varful limbii (1mm diametru, fara sangerare). Nu am observat daca persoana respectiva avea leziuni (lumina difuza in club) si nici nu am simtit gust de sange de la ea. De asemenea, am sarutat persoana respectiva si pe sani/sfarcuri.
Pe langa astea, am introdus degetul in vaginul persoanei si am stimulat-o, dar nu aveam vreo leziune pe deget sau in zona cuticulelor.
Intrebari
-Ce parere aveti despre situatia asta, cat de mare e riscul?
-Credeti ca situatia expusa "ma califica" pentru profilaxie post-expunere? La momentul la care scriu au trecut 36h de la incident.
Ieri am avut o potentiala expunere la HIV prin sarut de tip "french" (cu limba) cu o persoana necunoscuta cu status HIV necunoscut, eu avand o afta de mici dimensiuni exact pe varful limbii (1mm diametru, fara sangerare). Nu am observat daca persoana respectiva avea leziuni (lumina difuza in club) si nici nu am simtit gust de sange de la ea. De asemenea, am sarutat persoana respectiva si pe sani/sfarcuri.
Pe langa astea, am introdus degetul in vaginul persoanei si am stimulat-o, dar nu aveam vreo leziune pe deget sau in zona cuticulelor.
Intrebari
-Ce parere aveti despre situatia asta, cat de mare e riscul?
-Credeti ca situatia expusa "ma califica" pentru profilaxie post-expunere? La momentul la care scriu au trecut 36h de la incident.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Problema legata de HIV
- 2transmitere HIV
- 4testare hiv
- 36test hiv1-2
- 2hiv - ce alte teste ar trebui sa mai fac pt a fi sigura ca nu am fost contaminata?
- 30Ajutor!!!! posibila infectie HIV
- 3Afte care nu raspund la tratament de o luna de zile
- 5este posibil sa fie gresit testul hiv ?
- 6Cum imi dau seama daca am sida hiv dupa cateva zile?
- 16Care sunt sansele sa fi luat HIV?
- 3Infectie hiv ?
- 0Testare HIV
- 2Afte pe locul dupa extractia molar 3 (de minte)
- 1Hiv sau paranoia
- 2Banane cu HIV
- 1Afte bucale
- 5HIV Cum ia nastere? Nu cum se transmite, ca stiu.
- 0Ajutor va rog! contact sexual neprotejat cu partenerul meu, el fiind Hiv nedetectabil
- 1Intrebare HIV Sex oral
Mai multe informații despre: Aftele bucale infectia cu HIV boli care se transmit prin sarut
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: