Transmitere HIV afta bucala

Situatie
Ieri am avut o potentiala expunere la HIV prin sarut de tip "french" (cu limba) cu o persoana necunoscuta cu status HIV necunoscut, eu avand o afta de mici dimensiuni exact pe varful limbii (1mm diametru, fara sangerare). Nu am observat daca persoana respectiva avea leziuni (lumina difuza in club) si nici nu am simtit gust de sange de la ea. De asemenea, am sarutat persoana respectiva si pe sani/sfarcuri.
Pe langa astea, am introdus degetul in vaginul persoanei si am stimulat-o, dar nu aveam vreo leziune pe deget sau in zona cuticulelor.
Intrebari
-Ce parere aveti despre situatia asta, cat de mare e riscul?
-Credeti ca situatia expusa "ma califica" pentru profilaxie post-expunere? La momentul la care scriu au trecut 36h de la incident.
Ieri am avut o potentiala expunere la HIV prin sarut de tip "french" (cu limba) cu o persoana necunoscuta cu status HIV necunoscut, eu avand o afta de mici dimensiuni exact pe varful limbii (1mm diametru, fara sangerare). Nu am observat daca persoana respectiva avea leziuni (lumina difuza in club) si nici nu am simtit gust de sange de la ea. De asemenea, am sarutat persoana respectiva si pe sani/sfarcuri.
Pe langa astea, am introdus degetul in vaginul persoanei si am stimulat-o, dar nu aveam vreo leziune pe deget sau in zona cuticulelor.
Intrebari
-Ce parere aveti despre situatia asta, cat de mare e riscul?
-Credeti ca situatia expusa "ma califica" pentru profilaxie post-expunere? La momentul la care scriu au trecut 36h de la incident.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Prima data cand mi se intampla: maxilar umflat si dureros
- 5am 3 afte in gura, apar destul de des... uneori chiar si odata la 3 luni
- 5Se poate sa fi fost infectat cu hiv ?
- 7a fi sau nu zero pozitiv HIV
- 1Aparitie frecventa a aftelor bucale.
- 3puroi la masea
- 1Masea umflata
- 3Durere surda
- 5Disperat, aproape am decazut mintal; am luat boala (HIV) de la ea?
- 2Puroi la maseaua dreapta
- 2am calcat pe o pioneza, simptome hiv
- 9Posibil BTS, oare sa fie HIV?
- 9dureri dantura
- 1Doua bubite albe pe buza
- 1Afte bucale
- 2Banane cu HIV
- 0Posibila infecție hiv
- 4HIV sau paranoia? help!
Mai multe informații despre: Aftele bucale infectia cu HIV boli care se transmit prin sarut
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: