Tratament alergie

13-01-2010
alexandru_alex
Nu este medic/terapeut
alexandru_alex
Ce parere aveti de tratamentul acesta pt alergie:Bioparox spray, symphoral si aerius.Sunt dauntatoare?Am inteles ca unele din ele contin Cortizor care nu prea este recomandat.Imi puteti spune mai multe despre aceste medicamente sau despre tratamentul in sine de alergie.Va multumesc !
7 comentarii
0
13-01-2010, ora 12:33
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Alergiile vin de la intoxicatia sangelui cu toxine chimice si din alimente nesanatoase. Lucru nerecunoscut si necunoscut de medicina clasica. Alergiile se pot vindeca numai prin cu alimentatie sanatoasa, cure de detoxifiere cu remedii naturiste si homeopatice pt. curatirea sangelui, ficatului si colonului si tratamente naturiste pt. alinarea simptomelor.

Alergiile de orice natura sunt imposibil de vindecat vreodata cu medicamente chimice care sunt practic niste toxine chimice f. daunatoare.
Cortizonul dauneaza f. mult pe termen lung si singurul lucru "bun" care il face este blocarea simptomelor, introducandu-le de la organe exterioare (nas, gura) catre interior (plamani): Pacientii care iau cortizon dau din alergii in astma f. des.
Medicamentele numite mai sus va dau numai alinare temporara si o agravare de durata.
0
13-01-2010, ora 13:41
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
Medicamentele de mai sus nu conţin cortizon. symphoralul şi aeriusul sunt antihistaminice = antialergice- nu sunt cortizonice şi spre deosebire de alte anithistaminice de generaţie mai veche acestea dau puţine efecte secundare cum ar fi somnolenţa. Bioparox conţine un antibiotic cu acţiune locală.
tratamentul nu este dăunător şi este cel mai puţin agresiv tratament pentru alergie, cu efecte foarte bune.
multă sanătate!
0
13-01-2010, ora 19:18
alexandru_alex
Nu este medic/terapeut
alexandru_alex
ms mult, dar ce parere aveti despre ce a scris SCARFACE ?
0
13-01-2010, ora 20:31
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
alergiile au ca mecanism o sensibilitate a anumitor persoane-- practic anumiţi oameni, reacţionează la substanţe cum e praful de exemplu diferit de organismul oamenilor sănătoşi şi produc în interior mult mai mult decât e normal chimicalele care provoacă reacţiile alergice- la un om sanătos mecanismul acesta e pentru apărarea de microbi, dar alergicii percep ca ameninţare orice altceva.

practic cea mai sănătoasă metodă de a scăpa de alergie este evitarea contactului cu ceea ce te face alergic- atunci când nu se poate evita e nevoie de aceste medicamente care scad nivelul substanţelor produse în cantitate mult prea mare de organismul alergicului. după ce a trecut respectivul episod alergic, întreruperea medicamentelor nu duce la agravarea simptomelor. şi în timp e posibil să scadă numărul reacţiilor alergice pentru că organismul se poate desensibiliza sau obişnui cu acel alergen... dar asta depinde de la om la om.

ştiu că am mai încercat cândva - pentru că eram alergică la polen un tratament cu nişte plante numite Betarax şi după cură m-am simţit mai bine. Dar atunci când mă apucă rinita de la curăţenia prin casă şi îmi curg ochii şi nasul şi nu mai pot respira- un claritine mă ajută imediat- şi nu e cortizon.

oricum cortizonul nu se recomandă de regulă în alergii, decât dacă e vreun şoc sau o alergie extinsă pe toată suprafaţa corpului.

dar o reacţie alergică netratată poate ajunge la astm alergic. asta pentru că fondul bolnavului este alergic.

sper că am fost destul de clara cu explicaţiile, dacă mai aveţi de întrebat să-mi spuneţi vă rog.

oricum tratamentul dvs Nu conţine cortizon, dacă vă îngrijoraţi din cauza asta.
0
13-01-2010, ora 21:33
alexandru_alex
Nu este medic/terapeut
alexandru_alex
La mine alergia se manifeste cel mai mult Iarna prin tuse si secretii nazale, ce fel de alergie poate sa fie ?
0
13-01-2010, ora 22:18
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
Poate fi la multe: praf, frig, orice din aer... ca să aflaţi exact aţi putea să mergeţi la alergolog, există teste care se fac pentru a vedea exact exact la ce anume sunteţi alergic. testele sunt simple şi orice alergolog ar trebui să va poată indica ce şi cum.
0
14-01-2010, ora 03:10
alexandru_alex
Nu este medic/terapeut
alexandru_alex
ms mult de informatii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: