Tratament de detoxifiere cu argila

Este bun un dratament de detoxifiere cu argila pentru a scapa de acnee ?
Multumesc anticipat!
Cu respect, Florin.
Multumesc anticipat!
Cu respect, Florin.
5 comentarii

Chiar nu-mi poate raspunde nimeni la aceasta-ntrebare ?!

Da, este bun, dar la început leziunile acneice se pot înrăutăţi, nu te speria, este o dovadă în plus că organismul se purifică! Argila albastră de Râciu este excelentă, documentează-te cu privire la calităţile acesteia.
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică!
Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică!
Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)

Va multumesc mult pentru raspuns.
Am citit - si nu am inteles un lucru si as dori sa stiu daca e bine sau nu.Eu m-am gandit sa folosesc acest tratament doar intern, adica fara sa masca.
E ok ?
Am citit - si nu am inteles un lucru si as dori sa stiu daca e bine sau nu.Eu m-am gandit sa folosesc acest tratament doar intern, adica fara sa masca.
E ok ?

Hello!
Florinmn, pentru a beneficia de rezultate foarte bune sunt necesare şi aplicaţiile externe (regenerare cutanată, cicatrizare, efect aseptic etc.)
Sudoru54, mulţumim pentru recomandare. Acidul HA şi colagenul de tip 2 sunt foarte bune pentru epidermă, dar sunt şi relativ costisitoare!
Toate cele bune;)
Florinmn, pentru a beneficia de rezultate foarte bune sunt necesare şi aplicaţiile externe (regenerare cutanată, cicatrizare, efect aseptic etc.)
Sudoru54, mulţumim pentru recomandare. Acidul HA şi colagenul de tip 2 sunt foarte bune pentru epidermă, dar sunt şi relativ costisitoare!
Toate cele bune;)

Buna seara
Am început de trei zile o cura cu argila albastra.Astazi însă am citit un articol in care spune ca pe perioada menstruației nu ar trebui sa se țină aceasta cura.Eu sunt in a treia zi a menstruației.Exista anumite efecte adverse?Daca reîncep cura după menstruație este in regula?Mentionez ca nu M-am simțit rau deloc, din contra ma simt mai plină de energie și am o stare de bine.Mi-a revenit pofta de mâncare și S-a îmbunătățit digestia.Singurul lucru pe care l-am observat este ca am transpirat mai mult decât de obicei perioada asta, in rest totul decurge normal.
Va mulțumesc anticipat.
Am început de trei zile o cura cu argila albastra.Astazi însă am citit un articol in care spune ca pe perioada menstruației nu ar trebui sa se țină aceasta cura.Eu sunt in a treia zi a menstruației.Exista anumite efecte adverse?Daca reîncep cura după menstruație este in regula?Mentionez ca nu M-am simțit rau deloc, din contra ma simt mai plină de energie și am o stare de bine.Mi-a revenit pofta de mâncare și S-a îmbunătățit digestia.Singurul lucru pe care l-am observat este ca am transpirat mai mult decât de obicei perioada asta, in rest totul decurge normal.
Va mulțumesc anticipat.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Suferiti de constipatie? Doriti sa va detoxifiati organismul?
- 3cura de detoxifiere cu argila
- 2sarcina si tratamentul intern cu argila
- 14cura detoxifiere ficat
- 40Tratament naturist eficient pt detoxifierea organismului
- 18Detoxifierea organismului cu produse pe baza de plante
- 12ARGILA ALGO - nu ma gasesc
- 7ColonHelp - l-a incercat cineva care sufera de colita?
- 5detoxifiere eficienta
- 65Argila albastra de Raciu, un medicament natural exceptional
- 4detoxifiere - sfaturi, indicatii
- 5Detoxifierea glandei pineale
- 4Cum sa ti detoxifici organismul
- 2Detoxifiere a organismului
Mai multe informații despre: Detoxifierea Argila
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: