tratament homeopat pt.imunitate

buna, am si eu un copil de 5 ani care imi raceste tot timpul, m-am saturat sa ii tot dau siropuri si antibiotice.recomandati-mi si mie ceva pe baza de plante pt.imunitate(i-am dat imuno kid dar degeaba), va multumesc anticipat !
4 comentarii

am si eu aceeasi problema cu bebe al meu. si eu i-am dat fel si fel de siropuri dar nimic. trebuie sa intrebam un pediatru daca exista vreun vaccin ceva.

Apelati la un doctor homeopat si bowenterapeut.

Daca s-au adminstrat antibiotice, e bine de stiut ca antibioticul distruge flora intestinala, mai precis bacteriile benefice si implicit o parte din sistemul imunitar.Trebuie sa refaceti flora intestinala cu probiotice si prebiotice, apoi adimistrarea de suplimente alimentare bogate in vitamine si minerale.Trebuie stiut ca flora intestinala se reface foarte greu si atunci pot aparea perioade mai lungi de refacere a sistemului imunitar.Rabdare si o alimentatie cat mai putin bogata in aditivi alimentari, fara bauturi carbogazoase si fara preparate care au fost supuse la temperaturi inalte.Sanatate.

In completare iti recomand folosirea de gemoderivat din muguri de coacaz negru si vitamina c.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4limfedemul - exista tratament homeopat?
- 10tratament homeopatic pt nistagmus si hidrocel?
- 3Febra copiilor combătută homeopatic !!!
- 13Tratament homeopat pentru Candida
- 20anxietatea se trateaza cu remedii homeopate
- 70Intrebare pentru administrator
- 7tratament homeopatic - diaree cronica
- 53Incercati homeopatia, ajuta incredibil
- 5masturbarea si sistemul imunitar
- 22Homeopatia = apa de ploaie - fals sau adevarat?
- 7Homeopatie sau antibiotice la urgente?
- 3rog tratament homeopat anxietate
- 8tratament naturist homeopat pentru anxietate?
- 21Cum mi-am salvat mana?
- 5Intarirea sistemului imunitar
- 0homeopatia si analiza neliniara NLA
- 1Syzygium 30
- 0Homeopatia și anticoncepționalele
Mai multe informații despre: Homeopatia Sistemul imunitar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: