Tratament ortodontic gresit...

23-04-2018
Lavinia2018
Nu este medic/terapeut
Lavinia2018
Buna ziua ! Sunt intr-o mare dificultate din cauza unor probleme aparute pe parcursul tratamentului ortodontic, inceput acum 2 ani.In primul an a decurs totul ok, pana acum 6 luni cand am observat ca nu mai puteam sa mananc in partea dreapta.Cei doi premolari de pe arcada superioara au fost deplasati prea mult catre exterior si nu mai calca simetric cu cei de jos.Am dificultati foarte mari in a macera mancarea, sunt disperata!Doamna doctor nu este deloc cooperanta, are o atitudine foarte dispretuitoare si indiferenta si, pur si simplu, nu ii pasa.M-a pus sa port elastice de 3 x pana acum, nici un rezultat.Mai mult decat atat, imi inrautatise si mai mult situatia.Va rog mult, daca ma puteti ajuta cu un sfat.Mi-a spus ca in 2 luni o sa-mi dea jos aparatul, e ok sa fac asta?Vor migra acesti doi dinti pe pozitiile lor si voi putea manca corect dupa ce-l voi scoate?Mai exista vreo sansa sa migreze pe pozitiile corecte?Va multumesc !
2 comentarii
0
23-04-2018, ora 16:57
Dr. Negru Andreea
Ortodontie si ortopedie dento-faciala, Bucuresti
Dr. Negru Andreea
Buna ziua. In astfel de situatii se poarta si elastice, da. Cel mai bine ar fi sa nu indepartati aparatul pana cand nu va simtiti d. voastra ok cu muscatura (ocluzia).
0
03-11-2018, ora 16:57
Florin_44
Nu este medic/terapeut
Florin_44
Am 16 ani.
De 1 an port aparat dentar fix pe arcada superioara. Este indicat sa pun aparat dentar si pe arcada inferioara? Din radiografie se vede ca maselele de minte de jos, care nu au strapuns gingia, pun presiune pe dinti si deja s-a rotit un canin. Ce pot sa fac? Sa apelez la un chirurg pt extractia lor desi nu au dat si apoi sa-mi pun aparat dentar si jos, sau sa pun aparat dentar si apoi sa-i extrag sau sa nu mai imi pun deloc aparat dentar pe arcada inferioara. Cum as putea sa va trimit radiografia dentara?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul