tratament post-operator

16-06-2010
relu d.
Nu este medic/terapeut
relu d.
Buna ziua.M-am taiai la piciorul stang, deasupra gleznei, pe partea dreapta, pana la tibie inclusiv, cativa milimetri din ea, fara sa fie fisurata.Mentionez ca m-am taiat jumatate din circumferinta picioruli la nivelul mai sus mentionat. Am fost operat, curatat de resturile ramase din taietura tibiei(aprox.4-5 mil.adincime), si cusut.
Operatia a fost facuta pe 13 mai a.c.(32 de zile pana acum), au foat scoase firele, si locul unde am fost operat se vindeca destul de bine, numai ca pe partea opusa taieturii, este inca destul de umlat in dreptul gleznei si ma doare de acolo in sus pe langa tibie cand merg.
Intrebarea mea e, va rog;daca e normal?daca sa folosesc piciorul sau mai mult sa stau in repaus cu el, si aprox. cat dureaza pana se desumfla si pot merge normal dupa o astfel de taietura.Precizez ca d.-ul doctor care ma operat, mi-a prelungit c.m.cu inca doua sapt.(in total ar fii o luna jumatate).
Multumesc anticipat pentru raspuns si timpul acordat.
1 comentarii
0
16-06-2010, ora 12:57
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Problema esentiala este gravitatea leziunilor: a existat o leziune a tendoanelor, nervilor sau arterelor??
In orice caz, timp de 6 saptamani este bine sa nu fortati. In perioada caniculara apar modifiari de tip inflamator care trebuiesc combatute prin gheata local si repaus.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Adaugă un comentariu / răspuns

23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul