Tratament - Pregnyl 5000ui

25-02-2010
AbS3nt
Nu este medic/terapeut
AbS3nt
Am fost la medic endocrinolog si dupa ce a vazut ca am nujtiu ce sindrom klinefer, mia dat acest tratament injectabil.
Unde pot cumpara fiole, ca cica nu sunt in Romania. Vreau sa stiu cam cat dureaza tratamentul acesta si daca rezultatele o sa fie multumitoare
13 comentarii
0
25-02-2010, ora 23:48
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Livyu,

Sindromul Klinefelter este o tulburare genetică foarte serioasă, care implică prezenţa a doi cromozoni X (formulă genetică anormală - XXY; formulă genetică normală - XY).
Pregnyl conţine gonadotrofină corionică umană, un factor care stimulează producţia endogenă (internă) de testosteron (are acţiune luteinizantă), hormonul sexual masculin care se transformă în dihidrotestosteron (prin conversie enzimatică) şi produce apariţia caracterelor secundare masculine (pilozitate, musculatură specifică, dezvoltarea oganelor genitale, etc.).
Produsul NU se mai găseşte pe piaţa românească, de aceea îţi recomand să-l cumperi din străinătate sau să vorbeşti cu medicul care ţi l-a prescris, pentru a-ţi înlocui medicamentul.


Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
P.S. Tramentul durează cât timp este recomandat de medic pe baza efectelor sale (efecte care se vor evidenţia la tine). Rezultatele vor fi mulţumitoare în funcţie de cum va răspunde organismul la acţiunea farmacologică a substanţei active.

În speranţa că ţi-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
07-03-2010, ora 22:41
AbS3nt
Nu este medic/terapeut
AbS3nt
Multumesc de ajutor.Caut Pregnyl de 2 saptamani si nu am gasit adica caut pe cineva care sami gaseasca in Italia fiindca in Romania nu exista
0
08-03-2010, ora 10:22
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Ok, cu multă plăcere!
Dacă doreşti, te pot pune în contact cu o prietenă din Italia. Este extraordinar de amabilă, cu siguranţă te va ajuta să achiziţionezi cantitatea necesară de Pregnyl (doar dacă doreşti).

Să fii binecuvântat :)
0
10-03-2010, ora 18:22
AbS3nt
Nu este medic/terapeut
AbS3nt
Sigur ca da.intrun fel prefer ca sa fie cineva din familie ca sa nu ma fure.Mia spus cineva care are aceasi problema ca ia pregnyl de 1 an cu 20euro 3 fiole.Iar pe net vindea la 50, 70 ron fiola, mi se pare stupid cat cer unii. Daca se poate sa imi spuna un pret,
0
12-03-2010, ora 21:27
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Livyu17,

Nu ştiu cât costă fiola, nu am nici cea mai vagă idee. Îţi voi da numărul de telefon al prietenei mele din Italia (prin mesaj privat). Te rog să o suni (îi spui că o rog eu, Nick (Nick de pe forumul Romedic), să încerce să te ajute) şi să-i dai toate detaliile. Va fi necesar să-i expediezi (prin fax) reţeta dată de medicul care ţi-a prescris Pregnylul. În Italia şi vitaminele se eliberează numai cu prescripţie medicală, Pregnylul, un preparat hormonal, nu face excepţie de la normă.Discută cu ea modalitatea de expediere şi de plată, te rog.
(Verifică-ţi mesajele private în secţiunea "Logare membrii" - Modificaţi profilul dvs.).


Toate cele bune şi însănătoşire grabnică :)
Cu respect şi multă plăcere,
Mr. Nick ;)
0
18-03-2010, ora 21:36
AbS3nt
Nu este medic/terapeut
AbS3nt
Bine, poti sa imi trimiti numarul dansei.pe email.nu am fax, dar vad eu cum fac.
-*



(*modificat de administrator)
0
19-03-2010, ora 21:07
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Livyu17,

Deja ţi-am expediat datele prietenei mele, le găseşti accesând mesageria privată (mesageria privată o poţi citi, accesând pagina de profil; ţi-am explicat cum).
Nu am cum să îţi expediez datele prin e-mail, pentru că nu îl am (administratorul l-a şters, după cum poţi vedea).


Toate cele bune!
0
23-03-2010, ora 21:39
AbS3nt
Nu este medic/terapeut
AbS3nt
Apropo esti cumva vreun doctor ceva ? ca vad ca sti foarte bine despre ce vorbesc.Ai mai intalnit un caz asemanator.Am citit adineaori inainte sa scriu mesaju asta despre acest sindrom si mam cam speriat de ceam vazut.In primu rand spune ca e destul de des lntalnit 1/500 pana la 1/1000 de barbati.Mie nu mi se pare asa de des, si de ce a trebuit sa fiu eu acela 1 din 1000 de oamnei.Dar asta e viata e plina de surpriza placute si mai ales neplacute pentru unii.Dar ce ma socat cel mai tare e cand am vazut ca cei cun acest sindrom nu mai pot face copii.Pai cred ca daca nu o sa am copii nu mai am niciun rost in viata asta, no sa mai am nici o familie pe care sio doreste toata lumea.Plus ca iam vazut pe acei oameni cu penisul foarte mic din cauza acestui sindrom, daca ramane cumva la marimea asta no sa imi gasesc in viata mea o prietena cel putin ca sa pot merge mai departe cu ea.M-am ingrozit de ce am citit.
Dar spune ca esti deobicei mai intalt decat membri familie... pai eu am aprox 1.70, si sunt mai mare decat mama si atat.Fratele meu are 1.82 iar tata 1.73..Sper ca tratamentul sa ma ajute sa mai cresc si eu.
Am mai citit cum ca cei cu acest sindrom au retard, si ca o duc mai greu cu limba deobicei nu vorbesc corect, si sunt mai "grei de cap".Pai eu 1 am invatat sa vorbesc de foarte foarte devreme mia spus mama.Ca fratele meu abia la 4 ani zumzaia 2 cuvinte iar eu la 4 ani stiam orice poezie.Si de vorbit, lumea spune ca vorbesc foarte clar, si chiar si mie mi se pare. dar cateodata incep sa vorbesc foarte repede fiiindca cand citeam carti le citeam mereu cu voce tare si mam obisnuit.Oricum nu asta era ideea, ci ca se spune ca majoritatea au retard si eu unu nu am avut deloc vreo problema din aceasta, pe cand fratele meu a avut si nici acuma la 20 de ani nu vorbeste prea clar.Noi ne completam 1 pe altu ce are 1 nu are celalat.

As dori sami spui si mie daca esti cumva doctor, sau ai cunoscut vreun caz asemanator de sti atatea lucrui, si daca am vreo sansa sa am si eu o familie.
0
01-04-2010, ora 22:07
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Livyu,

Nu mai citi semnalmentele fizico/psihice ale celor afectaţi de sindromul Klinefelter. Sunt, într-adevăr, relativ grave, dar, tu nu ai certitudinea că suferi de acest sindrom. O astfel de tulburare genetică se diagnostichează cu certitudine numai după realizarea cariotipului uman (o dispunere a ansamblului de cromozomi).
În plus, ştii ce mi se pare ciudat? Faptul că medicul ţi-a prescris Pregnyl! Se ştie faptul că, în sindromul Klinefelter, este prezentă şi disgenezia testiculară, ceea ce ar face inutilă acţiunea gonadotrofinei corionice umane, substanţa activă din Pregnyl, pentru că nu prea are ce să stimuleze, nu prea are celule Leydig vitale (celule aflate în perfectă stare de funcţiune). De obicei se prescriu preparate cu testosteron, dar...în fine!
Eu îţi recomand să consulţi şi un alt medic, un medic care să te analizeze mai mult, care să-ţi recomande şi analize genetice şi care să se implice profund în rezolvarea cazului tău. :)
...

Ai toate şansele din lume să-ţi întemeiezi o familie. Ai încredere, te vei face bine! Şi, te rog, nu mai citi articole de genetică clinică; te vor influenţa negativ, te vor transforma într-un băiat trist, lipsit de speranţă şi plin de disperare. NU mai citi. Consultă medicul, ia tratamentul şi ai credinţă în Dumnezeu. Te vei face bine!!!
...

P.S. - De ce vrei să ştii dacă sunt medic? :))) Sunt un om, care tinde să devină ceva, dar nu ştiu dacă acel ceva, printre altele, va avea şi o titulatură de medic. Nu ştiu! Momentan am alte titulaturi, dar sunt aflate în regim de nedezvăluire. :)))
Să fii binecuvântat şi să te însănătoşeşti grabnic ;)
0
08-04-2010, ora 00:19
AbS3nt
Nu este medic/terapeut
AbS3nt
Multumesc mult, si am zis de sindromul Klineffer, fiindca asa scrie pe foaia care mia dato, diagnosticul care il am.Deci probabil asta am. Si un alt medic endorcrinolog nu mai exista aicia.Mas duce in Bucuresti poate sunt mai priceputi, da nu am bani si timp la dispozitie.
0
08-04-2010, ora 02:11
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hristos a înviat!


Livyu17, te înţeleg. În acest caz, urmează tratamentul prescris de medicul care te-a examinat şi ai încredere că te vei face bine.


Toate cele bune!
0
12-04-2010, ora 15:23
AbS3nt
Nu este medic/terapeut
AbS3nt
Adevarat a Inviat !

Eu am incredera, ma rog si la Dumnezeu ca mai am si o problema cu ochiul drept, dar in special ma intereseaza asta, ca tine de viata mea viitoare, tine de familia pe care vreau so fac.Dar nu cred ca EL o sa faca un miracol, sa ma vindece, EL doar o sa ma ajute sa ajung la un medic bun, sau sa fac rost de banii necesar tratamentului si operatiei la ochi.
0
12-04-2010, ora 15:56
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hristos a înviat!

Livyu, mă bucur că te rogi la Bunul Dumnezeu; să fii sigur că te va ajuta. Nu ştiu cum te va ajuta, pentru că El te va ajuta aşa cum va dori, dar ştiu sigur că te va ajuta într-un mod specific Lui. Dumnezeu poate să facă şi miracole (poate să facă orice doreşte, pentru că este atotputernic). Miracolul nu este doar vindecarea instantanee, este şi întâlnirea unui medic care să te poată trata (Medicul tratează şi Dumnezeu vindecă), printre altele. Tu continuă să ai credinţă şi rezultatele nu vor întârzia să apară. Doamne ajută!


Toate cele bune şi însănătoşire granică:)
Cu respect,
Mr. Nick
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: