tratament sifilis bun?
Buna ziua, am fost internati in spital si eu si sotia, ambii rpr/ tpha pozitiv, pe foaia de externare ca diagnostic scrie sifilis recent latent. Mi se pare ciudata metoda de tratament a medicului, 14 zile internat in spital, cu penicilina potasica G de 400.000 UI din 6 in 6 ore. credeti ca este un tratament adecvat pentru noi???... m-am mai interesat si eu in alte locuri si am inteles ca ne-ar trebui doze mai puternice de penicilina si timp de internare mai indelungat. Multumesc
3 comentarii
Medicul infectionist decide doza si durata tratamentului si tot el va recomanda urmarirea ulterioara.
buna ziua. revin cu informatii si vreau sa va zic ca din momentul externarii, pana in prezent, la controlul din 3 in 3 luni, am ajuns la primul control de la 1/64 la 1/32, apoi 1/16. apoi 1/8 si acum de doua ori iar 1/16. Sotia de la 1/16, a ajuns la 1/8, 1/4, dupaia brusc iar la 1/16, iar 1/4 si acum 1/8...ce parere aveti?? e de bine? ne tot ingrijoreaza aceste fluctuatii, toate analizele sunt la acelasi laborator.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1sifilis
- 5e posibil ca o persoana infectata acum 15 ani de sifilis sa nu aiba niciun simptom?
- 4sifilis?
- 2sifilis pozitiv
- 2sifilis
- 128care sunt primele semne de sifilis si la ce perioada trebuiesc facute primele analize?
- 6Sifilis tertiar
- 2Sunt tratata de sifilis cu rpr cantitativ 1 1?
- 6oare sunt bolnav de sifilis.. am mai fost acum 10 ani
- 4Sifilis?
- 8Interpretare buletin analize Synevo ptr Anti HIV VDRL si TPLA
- 3am o mancarime in zona genitala dar nu am nici un fel de simptome ca as avea sifilis
- 2Sifilis... pot avea contact sexual oral sau vaginal neprotejat? pot transmite boala?
- 0are vreo legatura hpv l-sil cu sifilis?
- 0are vreo legatura hpv l-sil cu sifilis?urgent un rasp va rog
- 9insarcinata primul trimestru sotul are sifilis latent si posibil hpv
- 2Sifilis
- 0ganglioni inflamati de mult timp
- 4Sifilis
- 1Rezultat analize laborator
Mai multe informații despre: Sifilisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: