tratament sifilis bun?

Buna ziua, am fost internati in spital si eu si sotia, ambii rpr/ tpha pozitiv, pe foaia de externare ca diagnostic scrie sifilis recent latent. Mi se pare ciudata metoda de tratament a medicului, 14 zile internat in spital, cu penicilina potasica G de 400.000 UI din 6 in 6 ore. credeti ca este un tratament adecvat pentru noi???... m-am mai interesat si eu in alte locuri si am inteles ca ne-ar trebui doze mai puternice de penicilina si timp de internare mai indelungat. Multumesc
3 comentarii

Medicul infectionist decide doza si durata tratamentului si tot el va recomanda urmarirea ulterioara.

buna ziua. revin cu informatii si vreau sa va zic ca din momentul externarii, pana in prezent, la controlul din 3 in 3 luni, am ajuns la primul control de la 1/64 la 1/32, apoi 1/16. apoi 1/8 si acum de doua ori iar 1/16. Sotia de la 1/16, a ajuns la 1/8, 1/4, dupaia brusc iar la 1/16, iar 1/4 si acum 1/8...ce parere aveti?? e de bine? ne tot ingrijoreaza aceste fluctuatii, toate analizele sunt la acelasi laborator.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1seamana cu sifilisul dar nu e sifilis..
- 3sifilis... injectii cu moldamin?
- 10Am avut candva sifilis.. mai am boala?
- 12pete mici rosii pe capul penisului = sifilis?
- 4sifilis?
- 7Sifilis secundar - ce pot face?
- 2sifilis- este posibil ca...?
- 5daca copilul se naste cu sifilis care sunt sansele ca acesta sa fie tratat?
- 0sifilis?
- 6sifilis dupa un an si ceva... sfaturi
- 2vreau sa ma conving daca am sifilis
- 1cum scap de sifilis?
- 1analize sifilis dupa 18 ani
- 1Sifilis secundar florid
- 1Detoxifiere sistem limfatic
- 1Sifilis
- 2Sifilis prin contact oral?
- 12Sifilis, injectii moldamin
- 0Întrebare despre sifilis, mai este contagios ?
- 2Sifilis
Mai multe informații despre: Sifilisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: