Tratament Sindromul Vomei Ciclice
De multi ani, cu intensificare in ultimii ani, am stari de greata care conduc la episoade lungi si agresive de voma care pot dura 1-2 zile. Aceste episoade de voma se repeta la aproximativ 4 saptamani (plus minus cateva zile). In urma analizelor si investigatiilor de tot felul realizate a rezultat faptul ca sunt clinic sanatoasa tun. Din observatiile mele aceste episoade apar dupa momente stresante, in urma unei anxietati acumulate, uneori sunt intensificate de endometrioza usoara. Am descoperit existenta unei boli rare denumite Sindromul Vomei Ciclice ale caror simptome corespund si as dori sa ma adresez unui medic neurolog/gastroenterolog cu experienta pe aceasta boala care m-ar putea ajuta. Intrucat este o boala rara nu stiu cui sa ma adresez in Bucuresti si m-ar ajuta o recomandare a unui medic primar care trateaza efectiv aceasta boala. Va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5vomit dupa ce mananc
- 6Copilul meu are senzatii de voma de cam 10 ori pe zi
- 6imi este f greata imi vine sa vomit in orice interval al zilei... sunt insarcinata?
- 9dureri de stomac si de burta plus altele
- 6de 2 ori pe an: greata, frisoane, tremuraturi, temperatura si voma
- 8Crize de nervi
- 3saliva si ragaieli
- 5tuse de cateva luni, in special noaptea
- 1varsatul de dimineata
- 2am slabit cu 7 kg ma simt rau
- 6in urma cu o luna am inceput sa am ameteli si stare de voma si ma durea un pic stomacul
- 5Mancarimi genitale si miros urat care ulterior s-au transmis catre zona anala...
- 1Imi vine sa vars cand fumez!Ajutati-ma va rog cu un raspuns.
- 4Stari de voma, greata, balonare, dureri (intepaturi) de ovar, dureri de cap
- 6Posibil o gastrita?
- 0Febra interna, greata si voma, slabiciune si oboseala
- 2febra, ma simt slabit, ametesc cand ma ridic din pat, stare de voma
- 3Vomit orice mananc! Ajutor!!
- 0Greata constanta (imi vine sa vomez pana si dupa ce ragai)
- 1Stare de voma constanta
Mai multe informații despre: Voma starea de voma
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: