Tratamente Schizofrenie

Buna ziua. Am 41 de ani si de la 25 ma confrunt cu boala aceasta. La inceput am avut diagnosticul de Tulburare Schizoafectiva apoi de Schizofrenie paranoida. Personal nu cred ca sunt schizofrenic. Am mers cu tratamentul bine timp de 15 ani. Seroquel Xr 800mg, Depakine crono 1500 mg si ocazional Stilnox. Apoi am intrat in somaj.in toti acesti ani am lucrat. Dupa ce am intrat in somaj am facut o decompensare si am stat in spital 3 saptamani. Am iesit putin ameliorat. Sunt foarte anxios si nu pot sa dorm. Am incercat tratamente cu Zyprexa, Rispolept consta, Abilify, Zypsila, Leponex. Tot nu a mers bine. Asa cam am revenit la Seroquel la care mi s-a adaugat Fluanxol depot, o injectie pe luna. Antidepresive am incercat cam de toate. Venlafaxine, Seroxat, Doxepin, Miansetin, Mirzaten si acum Amitriptilina. Chiar si Valdoxan care esre 175 de ron.nu se compenseaza. Tot nu merge. I-am sugerat doctoritei sa facem o combinatie gen Seroquel cu Zyprexa sau cu Rispen. Poate am fost subdozat pe Leponex pt.ca am luat doar 25 de mg pe zi. Acum nu mai stiu ce sa iau. Nici ca antidepresiv nici ca antipsihotic. Ce combinatie. Dupa fluanxol tremur si am intepaturi in muschi si parestezii.Am mai luat ocazional Bromazepam, Nitrazepam, Clonazepam si Xanax. Ma simt depresiv si anxios si tot nu pot dormi. Sa imi schimb medicul? Ce combinatii imi recomandati? Multumesc pt.atentie!
3 comentarii

Aveți certificat de handicap? Dacă aveți bănuiesc că se compensează medicamentele că la mine asa e dar eu nu iau a ntidepresive. Invega ați încercat? Eu fac injecții cu xeplion 100 și e ok.

mi se pare cel putin ciudat ca dr. te-a pus pe atatea medicamnete.
intreaba dr. de zypadhera. este substanta olanzapine dar injectabila.
in plus zici ca dupa cele 3 sapt. in spital, ai iesit mai bine. nu poate dr. sa te puna pe aceleasi medicamente ca si cele din spital ?
intreaba dr. de zypadhera. este substanta olanzapine dar injectabila.
in plus zici ca dupa cele 3 sapt. in spital, ai iesit mai bine. nu poate dr. sa te puna pe aceleasi medicamente ca si cele din spital ?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Sunt totusi destul de trista!
- 12tulburare bipolara sau schizofrenie?
- 1Tulburari schizoide - apatia
- 8frica persistenta!
- 19Psihoterapia cognitiv-comportamentala
- 2transferul in strainatate-ca schizofrenica cronica paranoida
- 5schizofrenie paranoida grad II- Solian+Orfiril
- 7Schizofrenie nediferentiata
- 8Va rog, ajutati-ma!Am mare nevoie de ajutor!Sunt disperat.
- 7Atacuri de panică și atitudinea familiei
- 1Schizofrenic nu are voie sa paraseasca orasul
- 3Pentru cei cu schizofrenie/paranoia
- 6Xeplion! am ajuns la 105 kg
- 9Recomandare medic psihiatru bun cu experiență în tratarea schizofreniei cronice
- 33Vreau sa ma angajez. Am schizofrenie
- 20Schizofrenie si depresie - se schimba diagnosticul?
- 3Schizofrenie
- 2Pensie - În schizofrenie se poate lua cu însoțitor?
- 16Pt persoanele Letargice cu schizo (am noutati)
- 1Schizofrenie rezistenta la tratament? Risperidona
Mai multe informații despre: Schizofrenia Tulburare schizofreniforma schizofrenia paranoida
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: