tratamentul artrozei

03-03-2008
mady.mady
Nu este medic/terapeut
mady.mady
FLEXODON A ar fi raspunsul. contine glucozamina si condroitina, ambele sub forma sulfatata. ar fi singurul de pe piata care le are pe ambele sub forma sulfatata. este important sa fie sub forma sulfatata caci numai asa ajung la condrocit. daca sunt introduse sub alta forma, trebuiesc metabolizate si se pierde din substanta activa. cu alte cuvinte, nu tot ce se introduce si ajunge la destinatie.
glicozaminosulfatul creste semnificativ sinteza glucozaminoglicanilor si a colagenului, creste sinteza acidului hialuronic, care lubrifiaza capetele cartilajului, pastrandu-le netede. condroitin sulfatul mareste capacitatea de sinteza a celulelor cartilaginoase si inhiba enzimele degratative ale cartilajului. in plus, este un produs elvetian, care aduce parca mai multe garantii decat ce este pe piata. poate este doar o idee subiectiva, dar eu asa gandesc.
se iau 2 tablete zilnic, una dimineata si una seara, timp de 6 luni, se poate face pauza 3 luni si se reia, tot asa.
bunicii mele i-a fost recomandat de medicul reumatolog in tratamentul gonartrozei bilaterale si coxartrozei.
in farmacii trebuie sa insistati. il poate aduce la comanda daca nu il gasiti. sau il puteti procura si de pe net, am impresia ca e mai ieftin decat in unele farmacii: http://www.efarma.ro/products.php?id=1417

sa aveti parte de sanatate!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns