traumatism prin strivire bazin
Buna ziua,
Tatal meu a suferit anul trecut, in luna iulie un accident, in urma caruia bazinul i-a fost strivit de roata unui tractor. A fost operat cu placa de reconstructie la spitalul de urgenta. Diagnosticul pus este :traumatism prin strivire bazin((fractura ram ilioischiopubian dr si st, disjunctie pubiana, fractura apofize spinoase L5 operate, material de osteosinteza restant). A fost la recuperare, la data prescrisa de medic. As dori sa stiu, la cat timp se poate extrage placuta de reconstructie si daca este obligatorie.
Va multumesc anticipat!
Tatal meu a suferit anul trecut, in luna iulie un accident, in urma caruia bazinul i-a fost strivit de roata unui tractor. A fost operat cu placa de reconstructie la spitalul de urgenta. Diagnosticul pus este :traumatism prin strivire bazin((fractura ram ilioischiopubian dr si st, disjunctie pubiana, fractura apofize spinoase L5 operate, material de osteosinteza restant). A fost la recuperare, la data prescrisa de medic. As dori sa stiu, la cat timp se poate extrage placuta de reconstructie si daca este obligatorie.
Va multumesc anticipat!
1 comentarii
ar trebui sa vedem o radiografie sa ne dam seama despre ce fel de osteosinteza este vorba. deobicei la fracturile de bazin si acetabul nu se scot placile si suruburile
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Dureri post operatorii dupa interventie chirurgicală la tibie picior drept
- 3Senzatie de hernie la 2 luni dupa operatie
- 1Durere dupa operatia de hernie inghinala bilaterala laparoscopica
- 1Operatie de hernie ombilicala
- 1Dupa ablatie, v-au reapărut fiblilatii ?
- 1Hernie inghinala bilaterala
- 2Splenectomie
- 2Pe durata internarii in spital pacientii au acces la rezultate analize?
- 1Înțepături după peritonita
- 1Ameteli dupa ce mananc in urma unei colecistectomii