Trecutul iubitei mele- Sinceritatea

29-11-2021
FLO24
Nu este medic/terapeut
FLO24
Pe "scurt" sunt intr-o relatie de mai bine de 4 ani de zile.Ea este mai mare cu 9 ani, a fost casatorita, are o fata mai mare de 22 de ani cu care locuim impreuna.
Ne-am cunoscut pe un site de matrimoniale si am avut la inceput o perioada de cateva luni in care ne-am simtit bine, relatii sexuale in special si ceva timp petrecut impreuna plimbari etc. Data fiind diferenta de varsta nu am considerat nici unul ca poate fi ceva de durata asa ca am trait pe principiul traieste clipa.
Eu eram in acel moment inca intr-o relatie cu o alta femeie de asemenea MAI MARE, in care ma simteam captiv si nu puteam gasi o cale de a incheia cumva nedureros.
A iesit scandal, eu am recunoscut si uneia si alteia situatia, asa ca nu au fost minciuni, evident se pot spune alte lucruri despre mine, dar nu am mintit.
In cele din urma am mers cumva in paralel vreo 2-3 luni de zile, ambele stiind de existenta celeilalte. Femeia pe care o cunoscusem imi devenea tot mai draga, ma atragea EXTREM de puternic sexual si desi nu imi doream caci eu vroiam sa cunosc pe cineva de o varsta mai apropiata (eu aveam la vremea aceea vreo 37 de ani) am simtit tot mai mult o posibila posibila relatie.

La acest punct trebuie sa MENTIONEZ cateva detalii foarte importante: nu am avut relatii intime pana la varsta de 32 de ani, desi tanjeam dupa sex si o prietena, am fost si cred ca mai sunt o persoana timida. Prima mea relatie a fost tot cu o femeie mai in varsta asa cum am spus deja si a pornit ca un fel de substitut, deoarece eram extrem de nesigur pe mine SEXUAL in primul rand si usor usor s-a prelungit nedorit de mult.

Inca de la inceput eu am intrebat-o daca ea se mai vede si cu alticineva. Ea mi-a spus ca nu ca nu are timp de prostii si ca isi doreste o relatie serioasa.

Cu toate astea desi eu inca nu incheiasem definitiv relatia si cu actuala mea prietena inca nu eram intr-o relatie propri-zisa, mi-am facut un al 2-lea cont pe site-ul de matrimoniale si am vorbit cu ea extrem de direct daca vrea sa ne intalnim pentru relatii sexuale. A decurs extrem de usor dupa cateva vorbe ne-am dat intalnire si doua zile mai tarziu a venit in carne si oase la locul stabilit

I-am spus atunci ca fiecare este liber sa faca ce vrea cu viata sa insa mie nu imi place acest lucru. nu as fi avut nimic impotriva daca macar ar fi recunoscut faptul ca ea este in cautare, insa felul cum a acceptat totul mi-a fost suficient sa pun punct atunci.

Din naivitate probabil, am fost convins ca ea nu mergea decat sa il cunoasca pe acel individ ca oricum nu avea de gand sa faca altceva desi eu stiam clar ce discutii au fost pe site doar cu mine a vorbit.

Mi-a spus ca nu am ajuns sa o cunosc indeajuns ca ea este fidela intr-o relatie si cum ceea ce avem noi atunci in acel moment nu era o relatie am zis sa ne dam o sansa totusi.


Oricum, eram stapanit de o temere si de ce sa nu recunosc de o curiozitate.sa aflu daca chiar e asa ca ea nu umbla cu altii etc. Asa ca i-am luat telefonul si am gasit mesaje gen" la mine sau la tine? , altul ii scria "cand mai rupem patul?" Erau cu una doua luni inainte a aintra in relatie. In clipa accea m-am simtit ca lovit de trasnet, dar am zis ca e de trecut si ca ar trebui sa continuam pt prezent etc.

Dar parca nu puteam sa diger si usor usor am mai cautat pe face***k si am gasit alte evidente, toate astea eu le stiam dar ea nu stia ca eu stiu..


Asa ca i-am spus si i-am spus ce ma nemultumeste, trecutul si ca vreau sa stiu ce si cum.
Mi a zis ca de dragul meu poate vorbi desi nu ii face placere.
Si de aici a plecat totul, ea imi povestea ceva trunchiat sau chiar schimba sau omitea sau mai rau mintea cu nerusinare.
I-am explicat ca nu pot sa accept ceva ce nu cunosc, dar ca sunt dispus sa ii accept trecutul daca il voi stii, ca oricum deja lucrurile se cam conturau si prindeau proportii si cu toate astea eram dispus sa inteleg ca sunt greseli ale trecutului si ca ea mie in mod direct si in prezent nu mi-a gresit.
Au aparut certuri contraziceri ea era intrebata cu subiect si predicat despre ceva si spunea de 10 ori nu apoi a 11 oara ca da s-a intamplat, INTODEAUNA DOAR LA PRESIUNE, niciodata cu o discutie linistita.

Am mai aflat de sex in masina, uneori doar oral, sex in grup, sex cu diversi cunoscuti pe site care veneau in oras si ea se culca la prima intalnire, de faptul ca si-a inselat si ea partenerul pt ca si el o inselase in exact aceasi seara s-a culcat cu taximetristul care a dus-o acasa si. de doua ori cel putin ea si sora ei, ambele cazate in pensiune dar in camere diferite ea se culca cu unul seara si dimineata a facut-o cu un altul si sora ei era cazata tot acolo si i-a vazut pe ambii si a stiut pt ca ele si vorbeau intre ele!


Am incercat sa discut cu sora ei, mi-a intors spatele ca ea nu se baga ca e problema mea daca eu vreau sa traiesc intrecut, insa nu inainte de a nega totul.

Eram tot mai macinat si acaparat, toti spun pe forumuri diverse ce conteaza daca a avut 10 sau 20 inaintea ta ??
DAR 50 INTREB EU? si nu e o banuiala
Am incercat sa o accept pt mine sexul nu e nimic taboo, am vrut doar sa aiba o deschidere mai mare sa imi spuna adevarul daca mai sunt, daca mi-a spus totul.
Mereu spunea ca asta e tot si la cearta hop inca unul si ii spuneam ca doar am vorbit despre x, y de ce nu mi-ai spus atunci adevarul?
Iar ea se scuza mereu ca i-a fost teama ca nu stia ce va urma.Eu ii spuneam sa vada faptul ca nu am plecat nicaieri dar ca ma macin pe interior si ma consum ca o lumanare...

Dupa cateva minciuni crase, dovedite ulterior TOATE LEGATE DE TRECUT, nu de prezent i-am zis ca nu mai am incredere in ea ca nu poate fi sincera si fara incredere nu exista relatie.

Ea sustine pt a nu stiu cata oara aceasi placa, anume ca nu mai este nimic ca mi-a spus totul si eu stiu ca asa a facut de fiecare data dar de fapt am mai descoperit multe dupa ce a promis ca nu mai este nimic.

Consider ca am facut atatea compromisuri pt ea, varsta mai mare, copil, trecut, evident ca mi le asum dar ca nu pot primi in schimb nici macar sinceritatea.asta ma darama.


Ea imi spune mereu ca a mintit ca a gresit dar ca ca in cele din urma a spus totul, si aceasta se repeta de mai bine de 2 ani de zile si eu stiu ca imi spunea la fel la indigo si apoi aparea inca unul inca unul si inca ceva din cea ce eu stiam ca e intr-un fel acum era in alt fel
Si nu o inteleg daca spune ca ma iubeste de ce nu este capabila sa discutam si sa spuna adevarul?
7 comentarii
0
30-11-2021, ora 15:55
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Credeti ca va puteti intemeia o familie cu o femeie cu un astfel de trecut? Asta va doriti?
0
30-11-2021, ora 16:29
FLO24
Nu este medic/terapeut
FLO24
Multumesc pentru raspuns. intru-un fel mereu am luptat impotriva curentului. Asa cum am lasat sa se intrevada la randul meu nu sunt lipsit de hibe, si sunt destul de constient de multe dintre ele.Am trecut printr-un proces de maturizare excesiv de greoi si incet, am ratat rand pe rand multe obiective personale pe plan sentimental, vremea a cam trecut nu sunt sigur ca imi mai doresc copii. O viata sentimentala practic nula pana la varsta de 32 de ani lasa urme adanci in comportament si in personalitate. Am mers cu greu inainte si am tot incercat sa sper si sa ma autoanalizez. Imi pot identifica destule trasaturi de comportament negative teama de a o lua de la capat, de a nu mai gasi ceva atat de implinitor pe plan sexual, plan care din pacate mi-a marcat existenta timpurie PRIN LIPSA, poate unele trasaturi abuzive nonviolente per ansamblu etc. Stiu relatia cu parintii in copilarie, temeri etc. Incerc cu toate astea sa fiu un om matur cu un caracter frumos sa compensez cumva rational traumele tineretii. Asadar de aici o compatibilitate si toleranta la un astfel de trecut despre care multi nici nu ar vrea sa auda.
Nu accept orice si oricum nu pot spune ca am pretentii dar poate paradoxal am principii. cred ca oricine merita o a doua sansa..prin ce a trecut ea clar se numeste nimfomanie si nu este chiar de ras sau blamat. Am sperat ca va reflecta la trecut si ca va intelege mai bine, in general o consider o persoana speciala cu un caracter frumos dar care a cautat probabil afectiunea prin relatii promiscue etc..ii gasesc oarecum o justificare macar din compasiune... Insa am tot incercat sa o fac constienta de aceasta nevoie intrinseaca a mea probabil "patologica " de a stii adevarul COMPLET.
0
01-12-2021, ora 13:18
FLO24
Nu este medic/terapeut
FLO24
Mai revin cu cateva randuri poate conteaza in context: Am incercat la inceput sa discutam frumos rational.
Ea a inceput sa marturiseasca. Probabil ca am devenit din pacate si mai curios si intrebarile au continuat. Am descoperit minciuna dupa minciuna in relatarile ei. Imi doream sa accept trecutul, aveam in cap si iideea ca e mai bine sa accept faptul ca trecutul este EXTREM de incarcat si ca nu are rost sa mai intreb despre trecut daca vreau sa continui asa bine, adica sa incetez cu intrebarile sau daca nu sa incheiem relatia.
Totusi nu am reusit sa ma distantez sa imi iau gandul de la trecutul ei, banuiam ca mai sunt, oare cati mai sunt..oare 5 ? ar fi relativ ok dar daca mai sunt 10 oare e chiar la fel, evident nu cuantificam matematic sentimentele insa.daca erau si mai multi..oricum eu nu credeam ca este POSIBIL ca o femeie sa faca sex cu mai mult de 10 -15.
Am facut fapte improbabile : am creat un cont fals pe site cu acelasi nume folosit anterior de ea si nu i-am spus. Incercam sa ma lamuresc SINGUR, pe ea nu o mai puteam crede. Nu am gasit multe, dar usor usor au aparut altii care o stiau de pe site si i-au scris ca si cum ar fi vorbit cu ea.
Am urmarit telefonul, am pus si chiar camere de supraveghere ascunse in casa..ma gandeam ca poate vine cineva acasa cat timp sunt eu plecat la lucru etc.REGRET, am renuntat la toate aceste lucruri, urmatit telefon, camere -i-am spus si astea a fost socata de ce am fost in stare sa fac. I-am spus ca nu am avut de ales ca pe ea nu ma pot baza.Am trecut cumva amandoi peste...si am rugat-o i-am promis ca vreau sa o las pe ea singura sa nu o mai presez..mi-a cerut liniste sa mai raresc discutiile...am facut si asta

Ca sa constat ca ea dupa oricata sinceritate i-am dovedit si ca i-am facut pe plac sa mai reduc intrebarile sa nu mai fac scandal, ea imi tot promitea ca ea singura va spune adevarul si ca daca isi va aminti ceva imi va spune..


I-am spus ca dupa toate cele petrecute este necesara o DOVADA CLARA de sinceritate ca eu o astep oricand vrea sa imi spune.

Promisuni desarte, m-am simtit TRADAT, imi promitea ca nu mai e nimic ca daca isi va aminti va spune si in cele din urma iar am prins-o cu mata in sac..cu o minciuna..Imi spunea cu doar cu mine a facut X LUCRU in pat dar de fapt facuse cu 10 ani mai devreme.
0
01-12-2021, ora 21:26
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
E o regula care spune ca nu se intreaba despre trecutul partenerei. Ori o acceptati cu tot ce s-a intamplat atunci ori treceti mai departe. In niciun caz nu cereti detalii peste detalii. Va faceti singur rau.
Daca sunteti cu ea de 4 ani si nu v-a inselat niciodata inseamna ca s-a schimbat. Poate isi dorea si ea o relatie stabila si nu ii placea sa schimbe atatia parteneri.
0
01-12-2021, ora 21:54
FLO24
Nu este medic/terapeut
FLO24
Stiu si accept raspunsul dvs. Dar nu e vorba de un trecut.ci de un trecut cu totul si cu totul aparte. De acolo a plecat totul.MAGNITUDINEA acestuia, este brutal sa accept un numar atat de mare..oricat in teorie un nr e doar un numar.
Plus desi am inteles la ce va referti cand spuneti " Ori o acceptati cu tot ce s-a intamplat atunci ori treceti mai departe"

Intrebarea obsesiva este ce anume s-a intamplat ? si raspunsul evident este unul generic...s-au intamplat multe si nu mai conteaza cate si detaliile

Mi-a promis intr-una ca se va schimba ca a mintit in legatura cu trecutul dar ca a inteles si nevia mea de a cunoaste adevarul.
M-a pacalit cu promisiunea asta, amandoi ne-am afundat intr-un joc imatur si fara iesire..eu asteptand mereu o clipa A IZBAVIRII, O MARTURISIRE CONSISTENTA CARE SA INCLINE BALANTA INCREDERII. ea a continuat sa promita si sa minta apoi sa recunoasca...si o luam de la capat promitea ca va spune apoi minteai apoi iar recunostea.si tot asa si iar asa ca intr-un cerc vicios.

Era cu mult mai satifacator pentru orgoliu ca in cele din urma s-a lasat descoperita ca poate fi asa cum este ea intr-o relatie ca eu iubesc ceva REAL cu bune cu rele si nu o femeie care isi proiecteaza o imagine falsa...si care clar este capabila de a minti , stiu ca nu era usor de spus adevarul dar nu imposibil.
0
06-12-2021, ora 18:18
FLO24
Nu este medic/terapeut
FLO24
Va rog, astept un raspuns daca este posibil si de la un medic. Apreciez raspunsul Clarei si il pot accepta doar partial.
Stiu ca este o regula, sa nu vorbesti prea mult despre trecut, dar nu am incalcat-o flagrant, mai mult nu am facut-o pornind de la o stare de bine, m-am trezit pus in fata unor dovezi incontestabile, am gresit ca am cautat in telefon...stiu este un gest rusinos, un gest foarte urat, dar stiam de acel episod petrecut cu doar 2 luni inainte de a incepe o relatie adevarata.

Ce se intampla cu noi cei care am ajuns sa discutam despre trecut ? ramane doar acel raspunz evaziv ca nu e bine sa te legi de trecut?
Daca s-a intamplat, mai departe ce poate fi facut? Am fost in cele din urma cred, mult mai tolerant vizavi de trecutul ei decat de minciunile din PREZENT.
0
06-12-2021, ora 23:49
FLO24
Nu este medic/terapeut
FLO24
Am rezolvat. Ne-am despartit. Doua citate dintr-un articol citi foarte recent :
"Ce vreau să spun este că barbatul nu trebuie să se simtă rău și vinovat pentru faptul că nu iubeste o femeie care a fost curvă, pentru că acest sentiment e instinctiv. El nu învață să fie așa. El e așa din instinct și acest sentiment este involuntar. Unii au fost creati în mediu liberal și suferă din cauza asta. Deci, educația modernă nu explică conflictul acestor bărbati. Unii încearcă să depășească prejudecățile și ar trebui să eșueze și simt o mulțime de vinovăție! Bărbatul suferă pentru că el se luptă împotriva naturii sale și încercarea de a accepta situații care sunt în mod natural frustrante. Nu căstigi nimic, nu ai nici un folos dacă încerci să fi un barbat modern, liberal, dacă tot rămâi nefericit interior. Nefericitul tot tu o să rămăi pentru că nu esti obligat să te sacrifici, să trăiesti frustrat ca să fi agreabil unei femei care niciodata sa găndit la tine, care nu a avut răbdarea să te astepte, care nu s-a păstrat pentru tine. "

"Bărbatul care suferă din cauza trecutului femeii nu este un om fără caracter sau misogin. Dimpotrivă, el se simte vinovat, dar nu poate accepta realitatea. El lupta împotriva lui însuși să se conformeze și să accepte relația! Pentru găndirea feminista si pentru această ideologie de stînga împreună cu corectitudinea-politică de astăzi (ideologie de animale si sub-rasa) femeia niciodată greseste. Căt de mult prietena lui sau logodnica a fost nesăbuita și iresponsabila, vina cade mereu peste barbat! Femeia promiscua nu a greșit pentru societatea de astăzi și barbatul care suferă din cauza trecutului femeii este văzut ca un sexist arhaic."
------*

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul