Tremor

19-03-2017
madalinaflo
Nu este medic/terapeut
madalinaflo
Buna ziua!Ma numesc Madalina si am 29 ani!cam de aproximativ un an, in anumite zile, cand stau intinsa in pat si sprijinita in maini simt cum incepe sa imi tremure mana respectiva cu spate gat si cap!cum relaxez si schimb pozitia se opreste tremuratul!si daca ma intorc pe partea cealalta face la fel...
De asemenea, ieri incercand sa fac niste abdomene am observat acelasi tremor pe o parte, de asemenea cand schimb pozitia inceteaza!
Alte simptome nu am, vedere incetosata usor (dau vina ca lucrez 8 h pe zi in fata pc) iar in rest nimic care sa imi dea de gandit!
Nu ma stiu cu boli in afara de o mutatie de trombofilie pai homozigot!
Ce ar putea fi acest tremor?ma gandesc la ce e mai rau gen scleroza multipla!Stiu ca ar trebui mers la neurolog, nu cautat raspunsuri aici insa mi as lua o piatra de pe inima sa stiu ca nu asa se manifesta tremorul in scleroza multipla!
Multumesc
1 comentarii
0
22-03-2017, ora 10:11
Dr. Cocîrla Mihaela Diana
Neurologie, SUCEAVA
Dr. Cocîrla Mihaela Diana
Buna ziua. Da, recomandarea este sa mergeti la o consultatie la neurologie. Dar, ca sa va dau un indiciu, va spun ca tremorul nu este un simptom caracteristic sclerozei multiple (sunt alte simptome care ridica suspiciunea de scleroza multipla). Pe de alta parte sunt alte afectiuni care se manifesta cu tremor, de aceea e bine sa va vada un neurolog. Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: