Tremur si ma simt slabit

Salut
De vreo 2 3 4 luni am inceput sa am o senzatie de slabiciune adica mainile picioarele spatele mi le simt foarte slabite asta in situatie in care fac bodybuilding de 2 ani jumate! Minile imi sunt slabite nu am forta in ele plus de asta ma trezesc ridicanduma din pat cu un tremur sau tremur chiar stand la masa imi tremura mainile! La sala nu mai spun ca tremur destul de des! Ce sa fac? ar fi bine sa fac ceva analize? daca da cam care ar fi acelea?
De vreo 2 3 4 luni am inceput sa am o senzatie de slabiciune adica mainile picioarele spatele mi le simt foarte slabite asta in situatie in care fac bodybuilding de 2 ani jumate! Minile imi sunt slabite nu am forta in ele plus de asta ma trezesc ridicanduma din pat cu un tremur sau tremur chiar stand la masa imi tremura mainile! La sala nu mai spun ca tremur destul de des! Ce sa fac? ar fi bine sa fac ceva analize? daca da cam care ar fi acelea?
1 comentarii

Va recomand sa incepeti prin a merge la medicul de familie pentru o consultatie si un set de analize de laborator.
Cu stima :
dr Petre Muresan
Cu stima :
dr Petre Muresan

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5prima data mi-a amotit partea dreapta a corpului, nu foarte intens dar suparator...
- 2frica sa nu tremur
- 5e vorba de hipertensiune?
- 3dintr-o data ma ia tremuratul si o transpiratie abudenta
- 2Tremuratul unui deget
- 31ameteli si tremor
- 8nu am putere deloc, nici sa stau pe scaun
- 18Ameteala, tremuraturile si stare de rau
- 2un tremur al mainilor de la varsta de 18-19 ani, acum am 49 ani
- 0tremor si slabiciune
- 1Tremurat
- 0Afectiune neurologica sau altceva?
- 2tremurat la copil de 1 an si 10 luni
- 15Ameteala si stare da rau
- 0Spasme musculare si tremor
- 0tensiune arteriala
- 0tremurat al capului
- 6muschii blocatii sau sistemul meu imunitar imi afecteaza muschii
- 1Bebelus 8 luni are un tremur din capusor sau uneori leagana caputu stanga dreapta
- 1Tremor involuntar al capului
Mai multe informații despre: Tremuraturile slabiciunea musculara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: