Tremur si ma simt slabit
Salut
De vreo 2 3 4 luni am inceput sa am o senzatie de slabiciune adica mainile picioarele spatele mi le simt foarte slabite asta in situatie in care fac bodybuilding de 2 ani jumate! Minile imi sunt slabite nu am forta in ele plus de asta ma trezesc ridicanduma din pat cu un tremur sau tremur chiar stand la masa imi tremura mainile! La sala nu mai spun ca tremur destul de des! Ce sa fac? ar fi bine sa fac ceva analize? daca da cam care ar fi acelea?
De vreo 2 3 4 luni am inceput sa am o senzatie de slabiciune adica mainile picioarele spatele mi le simt foarte slabite asta in situatie in care fac bodybuilding de 2 ani jumate! Minile imi sunt slabite nu am forta in ele plus de asta ma trezesc ridicanduma din pat cu un tremur sau tremur chiar stand la masa imi tremura mainile! La sala nu mai spun ca tremur destul de des! Ce sa fac? ar fi bine sa fac ceva analize? daca da cam care ar fi acelea?
1 comentarii
Va recomand sa incepeti prin a merge la medicul de familie pentru o consultatie si un set de analize de laborator.
Cu stima :
dr Petre Muresan
Cu stima :
dr Petre Muresan
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Durere profunda in zona inghinala dreapta
- 9insuficienta de aer
- 6Am de cand eram mica chiar din scoala primara, un tremur al bratelor si al capului
- 2tremuratul
- 20emotii puternice si tremuraturi
- 12Tremur incontrolabil, puls ridicat, senzatie de sufocare...
- 8stare generala de sanatate instabila
- 6desi nu consum alcool decat f rar, intr-o zi m-am intins mai mult si am baut cam 3 l de bere
- 31ameteli si tremor
- 5tiroidita cronica autoimuna - nu exista tratament pentru o astfel de boala?
- 16Caut raspuns la problema mea...
- 3de la un timp am inceput sa tremur rau
- 0anemie, slabiciune si ameteli
- 13cum va simtiti in timpul unui atac de panica?
- 1tremur in somn
- 6Durere de stomac, tremurat si tensiune
- 0tensiune arteriala
- 0Slabiciune musculara, dispnee
- 9Tatal meu slabit psihic si fizic
Mai multe informații despre: Tremuraturile slabiciunea musculara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: