Trobocite sever scazute

15-09-2019
Adriandamian
Nu este medic/terapeut
Adriandamian
Buna seara, in urma cu 1 luna de zile am efectuat o vizita la dermatolog deoarece mi-au aparut de ceva vreme niste pete pe spate.medicul dermatolog mi-a prescris o reteta cu niste pastile anti micotice care din pacate nu imi aduc aminte cum s le numesc si impreuna cu ele brufen de 400.luam 2 pastile antimicotice plus un brufen de 400 dimineata si acelasi lucru seara, timp de 15 zile.cam dupa 2 saptamani am avut o durere de cap(mentionez ca la orice durere de cap sau de dinti medicamentul magic pt mine era brufenul)bineintales ca am luat un brufen.tot in cele 2 saptamani dupa tratament am inceput sa am ameteli destul de severe doar cand ma puneam in pat si ma ridicam, iar cand am luat brufen pentru durerea de cap cam dupa 2 zile mi-au iesit primele pete rosii sub piele pe brat, apoi pe spate si am decis sa fac o analiza la sange.mentionez ca alte simptome nu am avut inafara de ameteala si pete rosii.rezultatele la analize au fost bune cu urmatoarele exceptii.trombocite 15 mii, plachetocrit 0.01%, volum mediu eritrocitar 67.3 fl, hemoglobina ertrocitara 22.5pg, si hematii crescute la 6.53.am ajuns la urgenta vineri mi s-au administrat trombocite maine luni urmeaza sa mi se refaca analizele, sunt foarte speriat sa nu am leucemie, va rog frumos un medic hematolog sau oricine ma poate ajuta sa imi spuna daca valoarea atat de scazuta a trombocitelor poate fi determinata de brufen.va rog mult
1 comentarii
0
11-10-2019, ora 00:18
Madaselena
Nu este medic/terapeut
Madaselena
Mama mea are trombocitopenie severa si o trateaza un doctor foarte bun la spitalul Malaxa, dr Bardas
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: