trohanterita?!

16-10-2008
piccola
Nu este medic/terapeut
piccola
buna! am primit 2 raspunsuri de la 2 medici, in urma efectuarii consultului in legatura cu durerea mea in zona coxofemurala stanga (precizez durerea, disconfortul a aparut acum 5 ani insa a evoluat.devenind zilnica; ma doare cand dorm si ma misc in pat de pe o parte pe alta, cand stau in sezut si mai ales picior peste picior si imediat ce ma ridic cateva minute, daca imi incord fesa stanga si la unele miscari in special laterale ;in schimb nu ma doare la mers, fuga.
e o durere in punct fix.
analizele sunt ok, nu rezulta inflamatii sau infectii.dr rematolog m-a consultat si a cl ca e discopatie lombara( uneori ma sacaie si zona lombara insa rar si nu simt o durere ce iradiaza de la coloana la articulatia coxofemurala...) iar un dr ortoped m-a examinat si a zis ca e vb de un traumatism ce s-a format in timp probabil fortand la aerobic si snowboard( e drept ca durerea a aparut dupa ce m=am apucat de snowboard timp in care simteam ca fortez unul dintre viraje, smucindu-l putin ) si mai exact de o insertie pe un muschi alaturat articulatiei coxofemurale...cel putin asta am intels eu, mai exact ceva ce implica TROHANTERUL. CE PRESUPUNE ACEASTA AFECTIUNE...AR PUTEA EVOLUA IN CEVA MULT MAI GRAV ?! s-a uitat si peste RMN dar nu aparea nimic suspect.
mi=a prescris ARCOXIA DE 900 DE 2 ORI PE ZI PT O SAPTAMANA. insa am citit undeva ca doza maxima ar fi de 120 pe zi PLUS FASTUM GEL...
va rog sa imi dati si dv un sfat si sa=mi spuneti parerea dvs.ce inclinati ca ar putea fi...ar putea fi vb de aambele diagnosticuri? rmn la coloana nu am sau radiografie si mi s-a zis nici sa nu fac dat ffind ca am facut vreo 3 in ultimul an.acest medicament ar putea fi eficient in ambele diagnostice?!
VA MULTUMESC MULT SI STEPT CU NERABDARE RASPUNSUL DVS
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns