Tulburare afectiva-fobie sociala

20-08-2007
giulia
Nu este medic/terapeut
giulia
Am 23 de ani si de vreo 10 ani nu reusesc sa scap de aceasta tulburare, care se manifesta prin emotivitate exagerata, frica de oameni etc...Acum merg la psihoterapeut care mi-a recomandat ca tratament Doxepin si Frontin, urmand ca dupa cateva sapt. sa fac si un fel de terapie comportamentala.
As dori sa stiu daca Frontin da dependenta. Urmez acest tratament doar de o sapt. si se pot observa cateva schimbari bune, dar dupa Doxepin am o retentie urinara si vreau sa va intreb daca exista un inlocuitor mai bun pt Doxepin.
12 comentarii
0
04-09-2007, ora 00:00
Dr. Ana-Maria Slanina
Medicina de familie, Iasi
Dr. Ana-Maria Slanina
Din cate stiu, Seroxat-ul (Paroxetina) in doza de 60 mg pe zi, 6 luni, este indicat in tratamentul fobiei sociale, fiind tot un antidepresiv, dar mai modern decat Doxepin-ul. Insa deoarece nu exista medicatie fara efecte secundare, va recomand sa va sfatuiti cu medicul dvs.
0
08-09-2007, ora 00:00
kabby
Nu este medic/terapeut
kabby
Incearca cu Efectin comprimate este foarte bun.
0
30-11-2007, ora 00:00
ianis
Nu este medic/terapeut
ianis
fii te rog mai explicit.nu am vrut sa jignesc dar mi s-a parut ca sunteti tot timpul in afara subiectelor.de exemplu ce inseamna ultima fraza sau unde bati.
0
30-11-2007, ora 00:00
giulia
Nu este medic/terapeut
giulia
Adevarul e ca daca nu intelegi ceva...mai bine nu intra in discutie...Dar hai sa ti dau o xplicatie...ca vad ca te intereseaza subiectul...
DIN CAUZA DOXEPINEI AM NISTE EFECTE ADVERSE.INTELEGI?
Si te rog sa ma crezi...nu sunt deloc in afara subiectului...din pacate...atata timp cat ma afecteaza...
Am reusit sa inlocuiesc Doxepina cu Linisan...si e putin mai bine...apropo multumesc celor care mi au recomandat propanol... o sa incerc, desi cred ca la cat de afurisit e tipul asta de fobie incerc orice...si otrava...(glumesc)...
0
30-11-2007, ora 00:00
giulia
Nu este medic/terapeut
giulia
continuare.(stai ca nu am terminat)

m ai facut inger?...e de bine...iar daca sunt cazut asta e parerea ta...atata timp cat nu ma cunosti...nu cred ca poti sa ti dai cu parerea.dupa cate am observat eu...DLE IANIS cred ca tu ai ceva probleme...iar daca noi suntem pe langa subiect tu esti total in afara subiectului...Iti dau un sfat...numai intra pe tema asta cu fobia sociala...intra si tu pe alte probleme...ca vad ca chiar nu ai habar...in afara faptului ca ti place sa jignesti...chiar n am citit nimic legat de subiectul nostru. iar cand ataci, ataca cu capul, caci te vei ataca singur...se aplica perfect la tine.
0
09-02-2008, ora 00:00
BEBY
Nu este medic/terapeut
BEBY
GIULIA NU STIU CE VARSTA AI DAR EU AM URMAT TRATAMENT CU FRONTIN IN PERIOADA ACEEA AM RAMAS FOARTE REPEDE INSARCINATA(DUPA MULT TIMP DE ASTEPTARI)SI AM NASCUT UN COPIL HYPERKINETIC
0
16-07-2009, ora 23:41
AnonimDesigur
Nu este medic/terapeut
AnonimDesigur
Buna! Am 21 de ani si am fobie sociala de cand ma stiu.. cine are fobie sociala sau crede ca ma poate ajuta ma poate contacta-*


(*modificat de admin)
0
09-05-2010, ora 17:23
piusha
Nu este medic/terapeut
piusha
E posibil sa ai mai multe fobii la un loc? am citit f mult si vad ca am ap[roape toate fobiile..unde sa merg, la psiholog, psihiatru? va rog..
0
17-09-2010, ora 08:30
Kiara
Nu este medic/terapeut
Kiara
Buna!!!!.Si eu am fobie sociala..:((. imi poate recomanda cineva un psihoterapeut bun din arad sau psihiatru chiar!!!, , , , Multumesc anticipat!!!!
0
27-06-2011, ora 20:13
socrate
Nu este medic/terapeut
socrate
pana la urma ne poate spune cineva (de preferat dintre medici) care medicament este mai benefic fara a avea efecte secundare mari sau periculoase ?
multumesc pentru ajutor
cu respect
0
13-08-2011, ora 03:19
AnonimDesigur
Nu este medic/terapeut
AnonimDesigur
Draga Kiara, mi-ar place sa vorbim, sufar si eu de fobie sociala, -*


(*modificat de admin)
0
01-02-2012, ora 20:47
Clariss
Nu este medic/terapeut
Clariss
Buna seara Giulia,
Nu cred ca ai fost mai un psiholog daca ti-a recomandat acele medicamente... numai psihiatrul poate prescrie medicamente. Daca intr0adevar ai fost la un psiholog sa ma ierte Dumnezeu dar este un dobitoc care nu isi merita meseria. Din pacate, sau din fericire, tulburarea ta se trateaza prin consiliere psihologica de durata si poate cel mult cu suplimente pentru liniste. Iti recomand sa incerci consilierea psihologica online este mai simplu pentru tin, nu pierzi timp pe drumuri. Topexperti.ro este un site care ofera acest serviciu... incerca si tu poate iti vei gasi linistea si ameliorarea problemei.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: