Tulburare obsesiv compulsivă
Bună seara! Iau cipralex de 20 mg olanzapina de 20mg de 3 luni pentru TOC și nu am simțit niciun rezultat până acum. La ultimul control medicul mi a adăugat Memantina. În cat timp își face efectul antidepresivul? Ar trebui să mai am răbdare cu cipralexul sau trebuie schimbat?
3 comentarii
Buna. Eu as cere si parerea altui dr. Primiti mult tratament. Ati fost in episod psihotic?
Ar trebui si psihoterapie pentru toc.
Ar trebui si psihoterapie pentru toc.
Buna ziua,
Inainte de Cipralex ati mai urmat si alt tratament? De obicei se recomanda combinarea terapiilor in tratamentul TOC. Terapia medicamentoasa duce la un grad de ameliorare, dar o eficienta mai mare are combinarea terapiei medicamentoase cu terapiile comportamentale.
Inainte de Cipralex ati mai urmat si alt tratament? De obicei se recomanda combinarea terapiilor in tratamentul TOC. Terapia medicamentoasa duce la un grad de ameliorare, dar o eficienta mai mare are combinarea terapiei medicamentoase cu terapiile comportamentale.
Rezultate mai rapide se obțin combinând medicația cu psihoterapia. Părerea mea e că ar trebui să mai consultați un psihiatru în privința medicației, pentru că schimbări se pot vedea după 2-3 săptămâni și dvs. spuneți că faceți tratament de 3 luni.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Dureri de cap in zona frontala si cosmaruri - obsesiv compulsiv, sau ?
- 2Trittico sau Cipralex
- 1Xanax - Reactii adverse
- 3inca putin :) iau jumatate de abilify si jumat escitalopram
- 4Gabaran
- 10Cum se poate trata dependenta de anxiar?
- 0Ma puteți ajuta, nu mi se mai scoala ca anainte
- 3Ce e asta oare ? tratament pentru anxietate/depresie
- 1De ce pe unele medicamente psihiatrice scrie că există risc de deces?
- 11Rezolvarea insomniei date de Abilify
- 6Medicament eglonyl - imi afecteaza pulsul?
- 6Medicamente care se dau doar seara
- 1Risperidona sau paliperidona?Rispolept Constă sau Xeplion?
- 5Rispolept Consta sau Xeplion?
- 3A luat sau ia cineva Leponex, cum va simtiti? Cand se administreaza seara sau dimineata?
- 3De ce este TOC-ul foarte rezistent la tratamentul medicamentos?
- 37Va rog ajutor! Iau efectin, anxiar, abilify - nu simt nicio diferența
- 10Alprazolam si carbamazepina
- 5E mai buna paroxetina decât Prozac-ul pt TOC și anxietate?
- 249Daca m-am ingrasat cu Abilify 20 kg ce altceva pot lua?
Mai multe informații despre: Tulburarea obsesiv-compulsiva medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: