Tulburarea bipolara si durerea de cap

14-04-2022
Adi123q
Nu este medic/terapeut
Adi123q
Buna ziua, in urma cu 6 ani am avut un episod de tulburare bipolara si m-am tratat constant cu Seroquel pina acum 7 luni cind dupa o vizita la medicul meu s-a renuntat le el si am trecut pe quetiapina.Problema mea este ca de 1an si 3luni m-am pricopsit cu niste dureri de cap foarte persistente pe partea dreapta a capului, , ma mai durea capul dar rar si inainte dar dupa ce luam cite o pastila de Nurofen sau Doreta durerile dispareau.In luna iunie a anului trecut din cauza acestor dureri am vizitat medicul psihiatru la care ma tratez si mi-a recomandat un RMN, analize de singe, vizita la medic neurolog, , vizita la medic oftamolog.Am facut examenul RMN totul a iesit bine mai putin glanda hipofiza putin marita nimic de speriat dupa vizita la medicul endocrinolog care de altfel mi-a recomandat un set complet de analize, lucru care l-am facut, au iesit toate in parametrii astfel ca medicul nu mi-a dat nici un tratament.O intrebare am si eu, , durerile de cap pe care le am pot sa apara si de la ingerarea indelungata a medicamentelor pt tab ???sau orice alta explicatie este binevenita.
2 comentarii
1
14-04-2022, ora 13:40
360
Nu este medic/terapeut
360
Seroquel / quetiapina = acelasi lucru seroquelle este brandul, iar quetiapina este substanta medicamentoasa folosita de brand.

apropos de dureri de cap, cat de intensa este durerea ? si doi, incearca sa urmaresti in ce situatii iti apare aceasta durere (daca poti). spre exemplu iti apare cand faci efort mental, cand te enervezi, sau din senin, eventual alte cauze ?
1
14-04-2022, ora 14:36
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
La oftalmolog ai fost?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul