tumora submandibulara

05-01-2012
ana fedeles
Nu este medic/terapeut
ana fedeles
as vrea sa stiu cine poate opera in iasi sau in alta parte o tumora submandibulara.astept un rasuns urgent.
3 comentarii
0
05-01-2012, ora 21:43
Dr. Hănţăscu Ionuţ
ORL - Otorinolaringologie, Iasi
Dr. Hănţăscu Ionuţ
Buna seara, o formatiune tumorala laglanda submandibulara poate fi investigata si tratatade un medic chirurgOMF. V-il recomand pe dr. Victor Costan ce poate fi gasit la un consult si eventual un tratament chirurgical la Arcadia Hospital.
0
06-01-2012, ora 10:57
ianisutu
Nu este medic/terapeut
ianisutu
buna ziua...deoarece sunt intr-o situatie disperata, vreau sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns la problema mea.am un baietel de 9 luni si am urmatoarele probleme:de 2 saptamani nu mananca nimic...nimic adica nimic...dak vede lingurita nu deschide gura, lapte nu vrea deloc...abia mananca in somn 100 ml, dar rar.deja a slabit cateva sute de grame.alta problema grava este somnul...nu doarme noaptea deloc, numai cate 2 ore...nu stiu ce sa ma mai fac...(mentionez k de dormit nu doarme de vreo 5 luni, pana la 4 luni a dormit toata noaptea)va rog mult ajutati-ma si pe mine cu un sfat k simt k o iau razna...
0
06-01-2012, ora 21:12
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
trebuie sa va duceti la un medic padiatru pentru un examen fizic, eventual labor etc
Adaugă un comentariu / răspuns