tusa seaca noapte ce imi trerupe respiratia

de doua saptamini sufara, la inceput am crezut ca e o banala racealaa, am luat 3 zile coldex, apoi medical de familie mi-a dat ospen 1000, tantum verde de spray, codeine, intre timp am facut 1 gargara cu sare si 1 cu gaz lampant, insa de 3 zile ma trezesc noaptea cu o tusa seaca, mi se intrerupe respiratia, simt ca sunt strangulate citeva secunde bune, de abia imi revin,
va rog sa-mi spuneti ce se intimpla si la ce medic sa ma adresez
Multumesc mult
va rog sa-mi spuneti ce se intimpla si la ce medic sa ma adresez
Multumesc mult
2 comentarii

e bine sa vada un medic ORL
poate fi
1. o faringita acuta virala si ajuta gargara cu uleiuri volatile. tab de supt naturale.( voseptol, faringosept). fara VIt A si Lamaie
2.o faringita iritativa de ;a un reflux gastric
des[re asta sa scris mult pe forum
poate fi
1. o faringita acuta virala si ajuta gargara cu uleiuri volatile. tab de supt naturale.( voseptol, faringosept). fara VIt A si Lamaie
2.o faringita iritativa de ;a un reflux gastric
des[re asta sa scris mult pe forum

Buna seara! Fetita mea de 5 ani are o tuse seaca continua, din cauza careia nu poate dormi deloc. Medicul i- a recomandat Sinupret si aerosoli cu Respisan 2, 5 ml si fluimucil 1, 5 ml de doua ori pe zi. Tin minte ca dvs. i- ati recomandat la un moment dat cand era intr- o situatie asemanatoare aerosoli si cu ceai de musetel, dar nu mai retin cati ml. Stiu ca a avut efectul scontat. Ce combinatie sa fac si... pot folosi si un sirop care sa o ajute macar putin sa doarma? Multumesc!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Tuse seaca
- 4Raceala, tuse seaca, fumat...
- 23tuse seaca iritativa si senzatie de sufocare
- 13raguseala
- 0Tuse seaca care persista
- 2tuse seaca de vreo trei ani
- 1tuse seaca la copii
- 2TUSE SEACA
- 1Greutati in respiratie, sufocare, palpitatii, transpiratii nocturne si urinari f.dese noaptea
- 4Mucozitati in gat, tusea, respiratie cu dificultate
- 1tuse seaca, respiratie grea, balonare
- 1Nu pot sa respir, Ce inseamna asta?
- 4Laringita cronica infectoalrgica adult de 62 de ani
- 9stari de rau, respiratie rece, dureri in ceafa insotite de stari de lesin, balonare.
- 4de circa 2 saptamani am o problema cu respiratia.. simt cum nu îmi ajunge aerul
- 1nu pot respira.. am o tuse seaca care nu mai trece
- 4Tuse seaca pe perioada rece
- 1Tuse
- 2Tuse si senzatie gadilat in gat
- 1Nas înfundat și respiratie prea deasa
Mai multe informații despre: Insuficienta respiratorie tusea seaca
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: