TUSE CU EXPECTORATII, GAT USCAT, NAS INFUNDAT
Buna ziua.
Am si eu o intrebare poate ma puteti ajuta.Prietenul meu, de ceva vreme, are o tuse productiva, expectoreaza ceva albicios si vascos, dimineata se trezeste cu nasul infundat, si gatul uscat. Tuseste de cateva ori bune pe zii, iar expectoratiile persista si cand nu tusea asa rau.
Are amigdalitele scoase de mic, si cam din totdeauana a avut usore probleme cu nasul, gatul, fiind mai sensibil, insa acum tusea aceasta este foarte suparatoare. I-am dat sirop de tuse s-a mai ameliorat putin insa nesemnificativ.
Ce imi puteti recomanda?
Multumesc mult
Am si eu o intrebare poate ma puteti ajuta.Prietenul meu, de ceva vreme, are o tuse productiva, expectoreaza ceva albicios si vascos, dimineata se trezeste cu nasul infundat, si gatul uscat. Tuseste de cateva ori bune pe zii, iar expectoratiile persista si cand nu tusea asa rau.
Are amigdalitele scoase de mic, si cam din totdeauana a avut usore probleme cu nasul, gatul, fiind mai sensibil, insa acum tusea aceasta este foarte suparatoare. I-am dat sirop de tuse s-a mai ameliorat putin insa nesemnificativ.
Ce imi puteti recomanda?
Multumesc mult
1 comentarii
Va recomand, neaparat, sa mergeti la un laborator de analize cu acea secretie viscoasa(sputa) intr-o cutie sterila.Abia dupa aceea, functie de rezultat, va face tratament antibiotic.Va recomand siropul din anason stelat, numit FLUCALM si caps, de ERDOMED de 300 mg, 1 pe zi.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Raceala si probleme de respiratie
- 1Nu scap de tuse
- 1Respiratie zgomotoasa dupa ce iau benzodiazepine
- 2Interpretare ct
- 0Interstitiu pulmonar accentuat infrahilar bilateral
- 1Intepaturi piept, raceala, bronsita
- 2Inspiratie scurta
- 0Durere toracica persistentă de mai bine de 1 lună și tuse
- 1Radiografie pulmonara
- 4Bronhoscopie