Umflare după extractie
Bună ziua, în urma cu 2 luni am fost la dentist pentru câteva plombe mi sa făcut o radiografie și mi sa spus ca trebuie extrase toate măselele de minte din cauza ca începuse sa se carieze și aveau rădăcinile strâmbe.Am fost am scos 3 masele fără nici o problema dar pentru ultima măsea de minte mi sa dat trimitere la chirurgie pentru a fi extrasă.Acum 5 zile am extras și ultima măsea cea din partea dreapta jos iar după extracție în locul maselei mi-a băgat un pansament care a spus ca se topește singur iar apoi ma cusut cu ață care de asemenea se topește pentru a împiedica să ajungă ceva în locul acela și sa mă infectez.A doua zi de dimineață m-am trezit cu toată partea dreapta umflata în special partea de jos este tare ca piatra și de 4 zile sunt așa.Când am plecat de la dentist am întrebat dacă este nevoie sa iau antibiotic și mi sa spus ca NU deși doamna dentist mi-a spus ca este posibil sa mă umflu.Acum va întreb pe dumneavoastră ar trebui sa iau antibiotic? Și dacă da ce antibiotic îmi recomandați? Va mulțumesc
1 comentarii
Buna dimineata,
Ar fi bine sa luati un antibiotic dar noi nu va putem recomanda deoarece nu sunteti pacienta noastra, nu stim la ce sunteti alergica.
Mergeti la medicul dvs sa va prescrie o reteta.
In legatura cu umflatura puneti comprese cu apa rece pe fata, un prosop inmuiat in apa la temperatura camerei. Tineti compresa 20 de min si apoi faceti pauza o ora. Reluati procedeul daca mai este nevoie.
Ar fi bine sa luati un antibiotic dar noi nu va putem recomanda deoarece nu sunteti pacienta noastra, nu stim la ce sunteti alergica.
Mergeti la medicul dvs sa va prescrie o reteta.
In legatura cu umflatura puneti comprese cu apa rece pe fata, un prosop inmuiat in apa la temperatura camerei. Tineti compresa 20 de min si apoi faceti pauza o ora. Reluati procedeul daca mai este nevoie.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2extractie in perioada alaptarii
- 5Umflatura dupa extractia maselei de minte
- 4Inflamatie obraz la o saptamana dupa extractia dentara!
- 5dupa o extractie dentara, am facut febra si ma doare capul
- 1Extractii dentare dupa tratament cu citostatice.
- 4extractii dentare la copii
- 4masea rupta pe jumatate.reconstructie sau extractie?
- 10extractia dentara are legatura cu intarzierea menstruatiei?
- 6Infectie masea, extractie radacina, inflamare gingie
- 1Vindecare dupa extractie masea de minte
- 2Masea extrasa
- 1Extracţie molar, apoi zona cusută
- 3umflatura
- 6Mi-am scos maseaua de minte de sus si ma doare un ganglion sub mandibula la atingere.
- 2Extracție dinte
- 5Puroi in urma scoaterii măselei de minte
- 0Probleme postextractionale ale unui rest radicular ce comunica cu sinusul!
- 2Odontectomie (extragerea molarului de minte)
- 2Dupa exctractia dentara
- 1Măsea inflamată după o extracție dar fara durere
Mai multe informații despre: Extractia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: