Extractia maselelor

14-11-2007
cAnnaBis
Nu este medic/terapeut
cAnnaBis
Mda, ce sa zic, foarte trist... Am stat ca un nesimtzit pana se pare ca e prea tarziu, am fost ieri si mi-am facut o radiografie generala si se pare ca as avea granulomi(sper ca acesta este pluralul corect) la toate maselele situate in partea de jos, prin urmare ar cam urma extractia lor, probabil pe rand.
Am fobia halatelor albe(aici am scapat, se poarta verde :) ), fobia acelor (foarte accentuata, am facut cred 3-4 injectii din momentul in care am putut sa vad, constientizez ca un corp ascutit urmeaza sa intre in mine), mirosul, chiar si din sala de asteptare ma lasa lat de asemenea. La toate astea se adauga faptul ca in urma cu cativa ani buni am extras o masea, tot din partea de jos, bine chestia se intampla acum vreo 5-6 ani si vreau sa va spun ca a durat cca 1 ora dintre care 20 de min cel putzin dupa ce efectul anesteziei cam expirase. A durut ingrozitor si in acele momente, dar si ziua/zilele urmatoare.
Ma gandesc totusi ca s-a mai schimbat tehnologia si la noi in Romanica, sunt programat joi la ora 17:00.
Astept si eu mici detalii despre durerea in timpul extractiei si dupa.
5 comentarii
0
14-11-2007, ora 00:00
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
!!! Extractia maselelor se face numai in cazul in care este sigur ca un tratament de canal adecvat nu ar da rezultate, iar asta se intampla daca granuloamele (acesta este pluralul corect) sunt de dimensiuni foarte mari. Multa bafta !!!
0
19-11-2007, ora 00:00
bebela***
Nu este medic/terapeut
bebela***
si eu mi-am facut 3 extractii in ultimele 2 saptamani si nu am simtit durere f mare.doar intepatura de ac de la anestezie si o durere mica cand mi-a facut extractia.asa ca totul va fii ok.te vei simti mai bine cand iti vei rez. problemele dentare chiar daca doare putin
bafta
0
02-03-2008, ora 00:00
ChiTuMiC
Nu este medic/terapeut
ChiTuMiC
Buna cAnnaBis.Ma tem ca si eu sufar de aceeasi problema ca si tine.Prima ar fi ca mi-e o frica de tot ce ai mentionat si tu mai sus, a doua problema e aceea ca prima mea vizita la stomatolog s-a sfarsit cu o extractie, dar.ceea ce m-a facut sa prind frica de stomatolog este faptul ca am nimerit la un IMBECIL de medic care m-a tinut vreo 2 ore pe scaun.m-a chinuit intr-un hal...pana am lesinat.de aici mi se trage si oroarea...Si in ziua de azi vizita la stomatolog este o povara greu de suportat.Si nu mai spune ca ai stat ca un nesimtit:daca nu era frica te duceai.te inteleg 100%.Eu de vreo trei saptamani ma duc la dentist(binenteles tot cu frica) dar parca nu mai vreau sa patesc ce-am patit prima data.Ii multumescdoamnei doctor ca ma intelege si de fiecare data cand ma urc pe scun ii spun:MI-E FRICA SA NU LESIN, DACA LESIN SA AVETI GRIJA DE MINE :) Asta e, trebuie sa rezolvi problema.Sanatate multa si bafta.
0
07-05-2009, ora 16:21
KrKrinn
Nu este medic/terapeut
KrKrinn
Buna ziua

Va rog sa imi spuneti cat ma costa o extractia unei masele impreuna cu injectia.
Multumesc
0
07-05-2009, ora 18:23
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
???!!! depinde de masea...de cum arata (grad de complicatie).de cabinet.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Osteita alveolară (alveolita postextracțională)
  • De ce doare locul extracției?
  • Modalități de conservare a crestei alveolare în urma extracției dentare
  •