Umflatura partea stanga a gatului

Buna ziua,
In urma cu o zi mi s-a umflat partea stanga a gatului( undeva langa amigdalita stanga in partea din fata sub maxilar) si simt si o durere slaba, am incercat sa caut un medic sa ma duc pentru o consultatie insa nu ma aflu in tara si nu gasesc nici un cabinet deschis pana luni. Ar trebui sa imi fac griji putand sa se agraveze sau poate trece de la sine? Mentionez ca nu am probleme cu maselele, umflatura a aparut dupa o raceala puternica tratata cu Lemsip (medicament bazat pe paracetamol identic cu COLDREX) si PHOLOCODINE LINCTUS (sirop de tuse). Spuneti-mi va rog ce ar trebui sa fac, nu pot lua nici un fel de medicament de la farmacie inafara de paracetamol si calmante pentru durere fara prescriptie medicala si la doctor este inchis.
In urma cu o zi mi s-a umflat partea stanga a gatului( undeva langa amigdalita stanga in partea din fata sub maxilar) si simt si o durere slaba, am incercat sa caut un medic sa ma duc pentru o consultatie insa nu ma aflu in tara si nu gasesc nici un cabinet deschis pana luni. Ar trebui sa imi fac griji putand sa se agraveze sau poate trece de la sine? Mentionez ca nu am probleme cu maselele, umflatura a aparut dupa o raceala puternica tratata cu Lemsip (medicament bazat pe paracetamol identic cu COLDREX) si PHOLOCODINE LINCTUS (sirop de tuse). Spuneti-mi va rog ce ar trebui sa fac, nu pot lua nici un fel de medicament de la farmacie inafara de paracetamol si calmante pentru durere fara prescriptie medicala si la doctor este inchis.
1 comentarii

nu poate nimeni sa.ti spuna ceva concret fara sa vada.
poate fi si adenopatie, ganglioni]
poate fi si Parotidita. infalatie a glandei parotide ( oreion)
faci cateva poze cu gatul..pe exterior si in iterior ( sa se vada bine amigdalele si peretele posterior a faringelui..si trimiti pozele pe adresa mea, personala, pe hotmail.
poate fi si adenopatie, ganglioni]
poate fi si Parotidita. infalatie a glandei parotide ( oreion)
faci cateva poze cu gatul..pe exterior si in iterior ( sa se vada bine amigdalele si peretele posterior a faringelui..si trimiti pozele pe adresa mea, personala, pe hotmail.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Umflatura + presiune anormala in regiunea gatului
- 8probleme la gat si masele
- 11senzatii -interesante- la gat
- 10am o problema cu gatul de ani de zile
- 66Posibila deviatie de sept cu inflamare faringe
- 79deviatie de sept
- 16Problema serioasa gat, ajutor!
- 3Cancer de gat?
- 9va rog sa mi dati un sfat: ciuperca in gat
- 16problema cu gatul
- 13Flegma in gat, nu mai suport!
- 37Vreau sa inteleg si eu mai exact ce am!!!
- 5probleme cu gatul sau alergie
- 3mucoasa in gat
- 6nas infundat si mucus in gat foarte gros care cateodata ma sufoca
- 12hpv 16 cancer in gat
- 8cancer la gat
- 10Durere cronica la baza gatului
- 3Flecma in gat
Mai multe informații despre: gatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: