Umflatura partea stanga a gatului

Buna ziua,
In urma cu o zi mi s-a umflat partea stanga a gatului( undeva langa amigdalita stanga in partea din fata sub maxilar) si simt si o durere slaba, am incercat sa caut un medic sa ma duc pentru o consultatie insa nu ma aflu in tara si nu gasesc nici un cabinet deschis pana luni. Ar trebui sa imi fac griji putand sa se agraveze sau poate trece de la sine? Mentionez ca nu am probleme cu maselele, umflatura a aparut dupa o raceala puternica tratata cu Lemsip (medicament bazat pe paracetamol identic cu COLDREX) si PHOLOCODINE LINCTUS (sirop de tuse). Spuneti-mi va rog ce ar trebui sa fac, nu pot lua nici un fel de medicament de la farmacie inafara de paracetamol si calmante pentru durere fara prescriptie medicala si la doctor este inchis.
In urma cu o zi mi s-a umflat partea stanga a gatului( undeva langa amigdalita stanga in partea din fata sub maxilar) si simt si o durere slaba, am incercat sa caut un medic sa ma duc pentru o consultatie insa nu ma aflu in tara si nu gasesc nici un cabinet deschis pana luni. Ar trebui sa imi fac griji putand sa se agraveze sau poate trece de la sine? Mentionez ca nu am probleme cu maselele, umflatura a aparut dupa o raceala puternica tratata cu Lemsip (medicament bazat pe paracetamol identic cu COLDREX) si PHOLOCODINE LINCTUS (sirop de tuse). Spuneti-mi va rog ce ar trebui sa fac, nu pot lua nici un fel de medicament de la farmacie inafara de paracetamol si calmante pentru durere fara prescriptie medicala si la doctor este inchis.
1 comentarii

nu poate nimeni sa.ti spuna ceva concret fara sa vada.
poate fi si adenopatie, ganglioni]
poate fi si Parotidita. infalatie a glandei parotide ( oreion)
faci cateva poze cu gatul..pe exterior si in iterior ( sa se vada bine amigdalele si peretele posterior a faringelui..si trimiti pozele pe adresa mea, personala, pe hotmail.
poate fi si adenopatie, ganglioni]
poate fi si Parotidita. infalatie a glandei parotide ( oreion)
faci cateva poze cu gatul..pe exterior si in iterior ( sa se vada bine amigdalele si peretele posterior a faringelui..si trimiti pozele pe adresa mea, personala, pe hotmail.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ma doare NUMAI in partea dreapta a gatului cand inghit
- 12senzatie de nod in gat
- 59jena in gat
- 4De vreo luna am probleme cu gatul...
- 4intrebare.. sa mai fac si alte investigatii?
- 3am senzatii de sufocare si parca gatul e infundat
- 66Posibila deviatie de sept cu inflamare faringe
- 5Infectie gat de cateva saptamani
- 5Copil 2 ani si 10 luni, se umfla gatul cand plange, tipa
- 3Rana pe gat
- 3Probleme cu gatul!
- 8Durere in gat des de cam 2 ani
- 2gatul
- 6Presiune la baza gatului
- 0Infectie in gat
- 1Gura uscata, senzatie iritare a gatului
- 5Probleme cu gatul