Un fel de acnee ciudata
Buna ziua! Am si eu o problema: imi apare in prima faza, pe pielea fetei, simptomul unui cos adanc, adica se umfla zona, si se inroseste. Cateodata iese din el si lichidul caracteristic. Apoi, se dezumfla, trece roseala dar face o coaja groasa in prima faza si ramane asa. Daca rup acea coaja groasa am surpriza ca odata cu ea, sa se jumuleasca din piele, niste "pustule" (nu stiu termenul exact) albe, avand grosimea variabila de pana la cea a unui ac. Daca nu ies odata cu coaja, nefiind prinse de aceasta, raman vizibile in piele si le extrag ajutandu-le cu acul si penseta. Daca nu le extrag, coaja reapare, iar si iar.. Cand le agat cu penseta constat ca sunt si elastice si destul de adanc infipte in piele, uneori simtind o ciupitura ce aduce cu smulgerea unui fir din barba. Dupa ce am curatat locul de chestiile acelea, pielea se vindeca normal, altfel nu. Tenul nu este foarte gras, doar parul mi se ingrasa rapid si fac matreata, mai ales in perioadele de stres.
Am observat ca in perioadele de administrare antibiotice, problemele dispar, reaparand dupa cateva luni.
Ma puteti ajuta, va rog, cu un sfat, macar denumirea medicala a simptomului? Multumesc!
Am observat ca in perioadele de administrare antibiotice, problemele dispar, reaparand dupa cateva luni.
Ma puteti ajuta, va rog, cu un sfat, macar denumirea medicala a simptomului? Multumesc!
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Iritatie cu cojite
- 0Pete rosii pe corp
- 4Hipomelanoza idiopatica
- 3Mâini crapate
- 1Durere cos langa anus
- 5Acarieni - Am niste mușcături de acarieni pe corp și-i simt cum umbla pe mine și când înțeapă.
- 1Eczema "dubioasă"
- 1Problema serioasa sau hematom ?
- 3Cum estompăm ridurile?
- 2Finasterida pentru alopecie androgenica