Un fel de batatura
Buna ziua, am sa trec direct la subiect...dupa o partida de fotbal destul de lunga pielea de pe talpa piciorului sa ingalbenit si practic nu mai este mulara pe picior este desprinsa.problema este ca apare o durere cand calc pe acea parte a piciorului respectiv in josul degetului mare.Va rog sa imi spuneti ce afectiune este si in cat timp se trateaza si cu ce.Multumesc anticipat.
2 comentarii
Aceasta afectiune se trateaza si vindeca usor cu ajutorul homeopatiei si extrem de greu cu orice altceva.
Nu este o afectiune ci pur si simplu ati facut o basica cu lichid datorita frictiunii mecanice din timpul meciului. Acea basica s-a spart, iar acum pielea nu mai sta atasata de planta.
Este bine sa mergeti la un dermatolog sau un chirurg pentru a indeparta in conditii sterile pielea neviabila si pentru a va recomanda un unguent pentru vindecare mai rapida.
Este bine sa mergeti la un dermatolog sau un chirurg pentru a indeparta in conditii sterile pielea neviabila si pentru a va recomanda un unguent pentru vindecare mai rapida.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Ce e? -umflaturi gen pete pe piele- avanseaza f repede
- 0Iritatie cu cojite
- 0Pete rosii pe corp
- 4Hipomelanoza idiopatica
- 3Mâini crapate
- 1Durere cos langa anus
- 5Acarieni - Am niste mușcături de acarieni pe corp și-i simt cum umbla pe mine și când înțeapă.
- 1Eczema "dubioasă"
- 1Problema serioasa sau hematom ?
- 3Cum estompăm ridurile?