Un fel de micoza a unghiei piciorului
acum un an tot faceam intre unghie si piele pe lateral o punguta cu puroi. era nemirositor doar dureros si inestetic.
dupa o perioada am aplicat o crema si un praf nu mai retin numele. a trecut si dupa o perioada a inceput sa se desprinda unghia de piele si sa se ingalbeneasca si am taiat unghia si acum parctic am ramas doar cu baza unghiei (lunula) care e galben si foarte scurt ca il tai permanent iarpe patul unghiei este crescut ceva alb care daca incerc sa iau din el doare si se mai desprinde in bucati mici ca niste firisoare. mentionez ca stau la pat de un an jumatate si port papuci doar jumatate de ora pe zi la exercitii si nu sunt acoperiti. folosesc acealeasi instrumente de pedichiura la toate unghiile si e doar asta afectata. poza cu unghia este la profil. va multumesc pentru raspunsurile oferite.
dupa o perioada am aplicat o crema si un praf nu mai retin numele. a trecut si dupa o perioada a inceput sa se desprinda unghia de piele si sa se ingalbeneasca si am taiat unghia si acum parctic am ramas doar cu baza unghiei (lunula) care e galben si foarte scurt ca il tai permanent iarpe patul unghiei este crescut ceva alb care daca incerc sa iau din el doare si se mai desprinde in bucati mici ca niste firisoare. mentionez ca stau la pat de un an jumatate si port papuci doar jumatate de ora pe zi la exercitii si nu sunt acoperiti. folosesc acealeasi instrumente de pedichiura la toate unghiile si e doar asta afectata. poza cu unghia este la profil. va multumesc pentru raspunsurile oferite.
1 comentarii
Buna ziua,
Trebuie sa faceti un examen micologic. Cu rezultatul ve-ti merge la un medic dermatolog.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Trebuie sa faceti un examen micologic. Cu rezultatul ve-ti merge la un medic dermatolog.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1unghii cu probleme
- 3nu pot sa imi lasa unghiile sa creasca...ce fac?
- 132Infectie unghie la picior!
- 5de vreo 5 ani am pe o unghie o banda verticala maronie
- 6unghii crescute deformat
- 4Unghie operata~ajutor
- 1unghiile de la maini desprinse de piele
- 2Nu pot scapa.. de rosul unghiilor
- 1unghii crapate vertical si tesut crescut, iesit in exterior in portiunea crapata
- 0coaja formata(cred) pe locul operatiei de unghie incarnata
- 6Ticuri obsesive necontrolate
- 1piele moarta langa unghie
- 2lichen la unghie
- 4imi cresc mai multe unghii una peste alta, chiar si 3-4 unghii
- 3E posibil de regenerat unghia, daca falanga unghiala a fost operat
- 5Unghie desprinsă
- 1Traumatism prin strivire al degetului
- 1Bucata de carne sub unghie
- 3Infectie si durere sub unghia piciorului
Mai multe informații despre: Unghia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: