un incident care m-a bulversat..
sunt impreuna cu iubitul meu de 1 an si jumatate.. avem o relatie destul de buna, el e un tip ft intelegator, ma respecta, si pana acum ceva timp am crezut ca ma iubeste cu adevarat. diferenta de varsta dintre noi e de 11 ani, eu am 22 el 33.. acum cateva luni a fost plecat pt 3 saptamani in state.. in perioada asta s-a petrecut ceva total neasteptat pt mn si anume: intr-o dimineata am intrat pe id ul lui de messenger si i-am citit istoricul :D.. nu era prima data si poate o sa se inteleaga ca sunt o tipa geloasa.. ei bine sunt, nu o sa neg, insa nu am intrecut niciodata limita si nu fac crize la cel mai mic gest.. el oricum nu prea mi-a dat motive.. si revenind la subiect, mi-a atras atentia o conversatie dintre el si sora lui( aceasta fiind stabilita undeva in afara tarii). il intreba la un moment dat pe el daca ma iubeste si spre surprinderea mea el i-a rasp ca nu stie.. ptk la varsta lui nu mai e cazul, ca tine la mine ptk sunt atenta cu el, ptk ne intelegem bine si ptk sunt o partida buna ;;).. o alta intrebare la care raspunsul a fost socant : ea il intreba ce planuri are cu mn si daca se gandeste si la o posibila casatorie. raspunsul lui a fost ceva de genul : doar daca o sa faca facultatea de.. (nu intru in detalii) vreau sa vad daca are ambitie.. daca o face, cred ca da. si o ultima chestie care m-a lasat fara cuvinte.. tot in discutia cu sora lui spunea ca pentru el nu conteaza frumusetea, ci intelegerea intre parteneri, ca el a avut fete foarte frumoase, chiar si gen fotomodel, si ca desi eu nu sunt foarte frumoasa.. frumusetea e trecatoare ( m-am cam repetat :D).. Nu am putut sa trec peste acest incident sau sa astept sa ajunga aici ca sa vbm fata in fata si i-am marturisit ca stiu de discutia aia.. ce m-a enervat a fost faptul k atunci knd mi-a explicat am avut impresia ca vrea sa schimbe cumva interpretarea cuvintelor si anume: ca el nu e indragostit, pentru ca deja a ajuns la un alt stadiu si anume ca ma iubeste.. apoi cu studiile, omitea cumva ca a pus o conditie ca sa ajunga sa se casatoreasca cu mine si spunea doar ca de fapt el i-a spus ca da o sa vrea la un moment dat sa ne casatorim.. mi-a reprosat faptul k a fost urat din partea mea ca i-am citit arhiva.. si de asemenea ca tot ce am citit am interpretat eu in modul rau.. ca de fapt tot ce a spus avea un alt inteles :| ma rog.. suntem inca impreuna, numai ca desi cum v-am spus ne intelegem bine, imi demonstreaza ca tine la mine si ca ma iubeste prin multe actiuni, sunt si acum confuza.. mi-a mai spus atunci ca pt un barbat e ft greu sa isi exteriorizeze sentimentele si ca desi vorbea cu sora lui, a vrut putin sa "se dea mare' cum se spune, in fata ei, ca sa para putin mai macho :D.. eu il iubesc, insa uneori ma gandesc ca daca intamplarea aia a avut un sambure de adevar nu as suporta sa stau langa cineva care nu ma iubeste.. desi el imi arata cu totul altceva.. il ador in cea mai mare parte a timpului pentru cum se comporta cu mine
3 comentarii
nu inteleg foarte bine comportamentul barbatilor si uneori ma depaseste subiectul.. tocmai din aceasta cauza simt nevoia acuta sa aflu si parerea altora din afara..
Parere:
- f. urat ca ai intrat pe arhiva lui...asta stie toata lumea ca-i ceva...personal;
- f. bine ca ai intrat, iata ai aflat lucruri pe CARE., niciodata nu le-ai fi stiut
..da, ambele varinte sunt adevarate.
Felicitari!
ce sa faci?
- nu rupe inca relatia, urmareste-l in continuare...chiar cateva luni.ambitioneaza-te si inscriete la facultate (e si spre binele tau).in rest, discutia cu sora lui a fost ok..NU zicea ca are pe altcineva (asta era grav.)..
Iti doresc SA FII FERICITA, alaturi de el!
...mai dai o sansa SI..nu-i mai aminti NICIODATA de acel incident...
- f. urat ca ai intrat pe arhiva lui...asta stie toata lumea ca-i ceva...personal;
- f. bine ca ai intrat, iata ai aflat lucruri pe CARE., niciodata nu le-ai fi stiut
..da, ambele varinte sunt adevarate.
Felicitari!
ce sa faci?
- nu rupe inca relatia, urmareste-l in continuare...chiar cateva luni.ambitioneaza-te si inscriete la facultate (e si spre binele tau).in rest, discutia cu sora lui a fost ok..NU zicea ca are pe altcineva (asta era grav.)..
Iti doresc SA FII FERICITA, alaturi de el!
...mai dai o sansa SI..nu-i mai aminti NICIODATA de acel incident...
Buna,
Cea mai buna decizie cu privire la aceasta relatiei o vei lua impreuna cu un psiholog... dupa ce iti afla povesta si analizati impreuna situatia vei vedeam cu lucrurile se vor lumina. Solicita ajutorului unui psiholog, incearca consilierea psihologica online astfel nu pierzi timp, ramai in anonimat. Topexperti.ro este un site care ofera acest serviciu. Nu lua o decizia pana nu esti convinsa de sentimentele lui... se poate sa greseti si apoi nu vei avea decat de regretat. Succes
Cea mai buna decizie cu privire la aceasta relatiei o vei lua impreuna cu un psiholog... dupa ce iti afla povesta si analizati impreuna situatia vei vedeam cu lucrurile se vor lumina. Solicita ajutorului unui psiholog, incearca consilierea psihologica online astfel nu pierzi timp, ramai in anonimat. Topexperti.ro este un site care ofera acest serviciu. Nu lua o decizia pana nu esti convinsa de sentimentele lui... se poate sa greseti si apoi nu vei avea decat de regretat. Succes
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 6Este nevoie de terapie de cuplu și când logodnicii se mută împreună?
- 2Logodnica mea mi-a spus că și-a scos uterul pentru a nu mai face copii. Este posibil?
- 1Casatorie toxica
- 0Cum ar trebui să arate un contract pentru prestarea servicilor psihologice?
- 1M-am indragostit de o colega de munca
- 5Abuz psihologic în cuplu
- 2Să lupt sau să renunț?
- 1Certuri si lipsa de empatie
- 1Probleme in relație de 4 ani
- 1Copilul lui din alta relatie