Un sfat - tremor al corpului, tresar, amețeala
Am un tremor al corpului, tresar la orice zgomot când vorbesc cu cineva simt că mă ia amețeala, uneori abia pot sta pe scaun am impresia că pic jos, dar când mănânc sănătos fără suc dulciuri nu mă mai simt așa de panicat și agitat, ce poate să fie și ce analize aș putea face, am fost la mai mulți doctori dar nu am primit un răspuns corect.
5 comentarii
Anxietate. Mergeti si la un psihiatru. Faceti test de anxietate online.
Am fost mia dat un tratament, dar după ce nu am mai luat simptomele au revenit, fără tratament nu se poate vindeca.
Probabil ați întrerupt tratamentul prea devreme. Vorbiți cu psihiatrul și vedeți cum continuați până la dispariția în totalitate a simptomelor.
V-ar ajuta și concomitent cu medicația să faceți și psihoterapie pentru a câștiga competențe în gestionarea situațiilor neprevăzute, ca să nu mai ajungeți la anxietate.
V-ar ajuta și concomitent cu medicația să faceți și psihoterapie pentru a câștiga competențe în gestionarea situațiilor neprevăzute, ca să nu mai ajungeți la anxietate.
Tratamentul pentru anxietate se face pe termen lung. Nu mai intrerupeti.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Durere profunda in zona inghinala dreapta
- 9insuficienta de aer
- 8pneumonie cu complicatii??
- 3durere de cap, nervozitate, depresie
- 2de cateva luni tremur
- 4tremur cand ma enervez
- 6de 2 ori pe an: greata, frisoane, tremuraturi, temperatura si voma
- 12Tremur incontrolabil, puls ridicat, senzatie de sufocare...
- 6durere imensa de cap, friguri, tremurat necontrolabil, limba grea si amortita si senzatia de lesin =
- 1Probleme cu tremuratul!!!! Help please!
- 4Friguri, tremur, ameteli si fara vlaga
- 1tremur mana dreapta
- 5ameteala, tremur, nod in gat, repiratie greoaie, stare de inechilibru, oboseala...etc
- 3Stari de tremur si atacuri de panica.
- 1tremor, ametealam diferite simpotome
- 1Tremur imvoluntar al membrelor inferioare.
- 1Tremor involuntar al capului
- 2Anestezie generala
- 2Dureri de cap, ameteala, tremurat, atac de panica
- 3Dureri de picioare si dificultate la inghitire
Mai multe informații despre: Tremuraturile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: