Un sfat, o opinie, orice, va rog frumos!
Buna ziua. Am 20 ani si de cateva zile ma tot sacaie ceva. Totul a inceput dintr-o data, cand eram in pat si am simtit ca nu mai am aer si, normal, m-am speriat. De atunci simt ca respir greu, parca am ceva in gat care nu ma lasa sa respir cum trebuie, iar atunci cand respir adanc, simt ca un junghi/o intepatura in piept, ma doare si undeva in zona plamanilor, in spate. Ma simt molesit, ma dor umerii, parca nu mai am energie iar incepand de astazi simt si ceva ce aduce a frisoane, dar nu sunt foarte, , pronuntate'..
Uneori, cand stau intins, mai ales noaptea, inima o ia si ea razna, bate mai tare decat e normal si parca-i simt bataile in tot corpul, imi pulseaza tot trupul. Si din cate simt eu, si ziua o ia putin, , la goana', dar nu ca atunci cand stau intins. Tusea este si ea prezenta, o tuse uscata, provocata de ceva ca o, , mancarime' in gat. Parca ma gadila ceva acolo si atunci incep sa tusesc, dar asta se intampla rar, de cateva ori pe zi.
Nu stiu daca am fost explicit, am incercat sa fiu cat am putut, nu am cunostinte medicale si in afara gripelor de sezon, nu am avut alta boala, ca sa stiu mai multe despre asa ceva.
Referitor la medic, nu am fost inca. Nu ma simt confortabil in preajma medicilor, spitalelor. Nu e frica, dar e un sentiment profund de disconfort, nu stiu de ce...
Sper sa ma ajutati cu sfaturi. Va multumesc anticipat !
Uneori, cand stau intins, mai ales noaptea, inima o ia si ea razna, bate mai tare decat e normal si parca-i simt bataile in tot corpul, imi pulseaza tot trupul. Si din cate simt eu, si ziua o ia putin, , la goana', dar nu ca atunci cand stau intins. Tusea este si ea prezenta, o tuse uscata, provocata de ceva ca o, , mancarime' in gat. Parca ma gadila ceva acolo si atunci incep sa tusesc, dar asta se intampla rar, de cateva ori pe zi.
Nu stiu daca am fost explicit, am incercat sa fiu cat am putut, nu am cunostinte medicale si in afara gripelor de sezon, nu am avut alta boala, ca sa stiu mai multe despre asa ceva.
Referitor la medic, nu am fost inca. Nu ma simt confortabil in preajma medicilor, spitalelor. Nu e frica, dar e un sentiment profund de disconfort, nu stiu de ce...
Sper sa ma ajutati cu sfaturi. Va multumesc anticipat !
2 comentarii
poate ai racit cumva la plamani sau ai vreo nevralgie intercostala. trebuie sa te duci totusi la medic pt o radiografie, consult ceva ca nu prea e de stat, chiar daca poate nu e grav pe viitor poate vor exista repercursiuni.bafta!
Multumesc pentru raspuns, Anca. Sper si eu sa nu fie ceva grav... Adevarul e ca imi este o teama... Dar nu de medici, de boala in sine. Eu nu prea stiu cum e sa fii bolnav si totul e nou pentru mine.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Raceala si probleme de respiratie
- 1Nu scap de tuse
- 1Respiratie zgomotoasa dupa ce iau benzodiazepine
- 2Interpretare ct
- 0Interstitiu pulmonar accentuat infrahilar bilateral
- 1Intepaturi piept, raceala, bronsita
- 2Inspiratie scurta
- 0Durere toracica persistentă de mai bine de 1 lună și tuse
- 1Radiografie pulmonara
- 4Bronhoscopie