Un sfat, o parere.
Problema mea, in esenta, este una complicata. Acum 1 si 8 luni, am intrat intr-o relatie cu un baiat. La inceput, eram foarte sceptica in ce ne privea pe noi. Aveam mereu temeri, insa amandoi ne doream ceva de foarte lunga durata. Aveam senzatia ca suntem facuti unul pentru celalalt. Mereu imi spunea ca n-a mai iubit pe nimeni intr-o asemenea masura, asa cum ma iubeste pe mine. Ajunsesem sa ne facem foarte multe planuri in ce ne privea pe noi. Am petrecut 4 luni superbe impreuna, cu exceptia faptului ca el si-a parasit prietena de 3 ani, ca sa fie cu mine. Spunea ca oricum intre ei nu mai era ce fusese in primul lor an de relatie, si ca in ultimul timp ajunsese sa n-o mai iubeasca. Insa, intr-o seara, i-am surprins impreuna, iesind din blocul lui. Avusesem niste certuri minore.eram intr-un fel de pauza. M-a durut enorm acest fapt al lui, dar l-am iertat, am incercat sa trec peste, insa mai mult am facut-o cu vorba. Il sacaiam mai mereu ptr faza aia, iar el pana la urma s-a saturat. M-a parasit si s-a intors la ea.
Dupa 2 saptamani, a reluat legatura cu mine, ne-am intalnit, am fi vrut sa ne impacam. Insa: au existat 2 persoane care au mintit in defavoarea mea. Una din ele este chiar 'fosta' lui prietena. In consecinta, totul s-a dus de rapa.
Eram demoralizata.ajunsesem intr-un timp sa nu-mi mai pese de nimic din ceea ce fac. In aceasta perioada, avusesem o relatie intima cu altcineva.
La aproximativ 3 luni si jumatate, ne-am hotarat sa reluam din nou legatura. Scopul a fost acelasi.impacarea. Insa, s-a intamplat ca el sa afle de acea relatie.iar eu am incercat sa neg. Pana la urma am recunoscut. Dar l-am si pierdut. Pt faptul ca-l mintisem.si probabil si pt faptul ca a existat acea relatie in viata mea.
Dupa 2-3 luni.am incercat sa vad daca mai poate fi ceva intre noi, daca mai exista cumva sanse de impacare. Ne-am intalnit, am vorbit, insa el nu prea mai era sigur de sentimentele lui.nu s-a despartit de ea, ca sa fie cu mine. I-am spus ca asta imi doresc. Tin sa mentionez, ca ea este genul de fata care il iarta pentru orice, il lasa sa faca orice, dar cu conditia sa nu o paraseasca.
De-atunci au trecut aproximativ 7 luni.7 luni in care am incercat sa fac tot posibilul sa-mi iau gandul de la el, sa-mi inec sentimentele pentru el, sa-l consider un capitol incheiat din viata mea. Am reusit, insa doar partial.Pana intr-o zi, cand a reluat legatura cu mine, din senin. Ne-am intalnit, insa nu mi-a spus prea multe, mi-a spus ca-mi va spune mai multe, candva. Mi-a spus ca s-a gandit mult la mine in ultima perioada, iar psihoterapeuta lui i-a propus sa ne intalnim, sa vada daca a mai ramas ceva nerezolvat intre noi. Dupa aceasta intalnire, mi-a spus faptul ca planuieste sa ne mai vedem pe viitor. Insa, cand a venit momentul sa ne intalnim a doua oara, nici unul dintre noi n-am putut, din diverse motive. Mai pastram legatura pe mail.insa nici pana in ziua de azi nu stiu care ii este scopul. Mentionez ca e inca cu ea. Sunt intr-o ceata profunda. As vrea sa stiu ce l-a determinat de fapt sa reia legatura cu mine, daca mai simte ceva pentru mine.Eu inca am sentimente pentru el, inca mi-l doresc din nou in viata mea, insa nu stiu daca acest lucru va mai fi posibil.
Dupa 2 saptamani, a reluat legatura cu mine, ne-am intalnit, am fi vrut sa ne impacam. Insa: au existat 2 persoane care au mintit in defavoarea mea. Una din ele este chiar 'fosta' lui prietena. In consecinta, totul s-a dus de rapa.
Eram demoralizata.ajunsesem intr-un timp sa nu-mi mai pese de nimic din ceea ce fac. In aceasta perioada, avusesem o relatie intima cu altcineva.
La aproximativ 3 luni si jumatate, ne-am hotarat sa reluam din nou legatura. Scopul a fost acelasi.impacarea. Insa, s-a intamplat ca el sa afle de acea relatie.iar eu am incercat sa neg. Pana la urma am recunoscut. Dar l-am si pierdut. Pt faptul ca-l mintisem.si probabil si pt faptul ca a existat acea relatie in viata mea.
Dupa 2-3 luni.am incercat sa vad daca mai poate fi ceva intre noi, daca mai exista cumva sanse de impacare. Ne-am intalnit, am vorbit, insa el nu prea mai era sigur de sentimentele lui.nu s-a despartit de ea, ca sa fie cu mine. I-am spus ca asta imi doresc. Tin sa mentionez, ca ea este genul de fata care il iarta pentru orice, il lasa sa faca orice, dar cu conditia sa nu o paraseasca.
De-atunci au trecut aproximativ 7 luni.7 luni in care am incercat sa fac tot posibilul sa-mi iau gandul de la el, sa-mi inec sentimentele pentru el, sa-l consider un capitol incheiat din viata mea. Am reusit, insa doar partial.Pana intr-o zi, cand a reluat legatura cu mine, din senin. Ne-am intalnit, insa nu mi-a spus prea multe, mi-a spus ca-mi va spune mai multe, candva. Mi-a spus ca s-a gandit mult la mine in ultima perioada, iar psihoterapeuta lui i-a propus sa ne intalnim, sa vada daca a mai ramas ceva nerezolvat intre noi. Dupa aceasta intalnire, mi-a spus faptul ca planuieste sa ne mai vedem pe viitor. Insa, cand a venit momentul sa ne intalnim a doua oara, nici unul dintre noi n-am putut, din diverse motive. Mai pastram legatura pe mail.insa nici pana in ziua de azi nu stiu care ii este scopul. Mentionez ca e inca cu ea. Sunt intr-o ceata profunda. As vrea sa stiu ce l-a determinat de fapt sa reia legatura cu mine, daca mai simte ceva pentru mine.Eu inca am sentimente pentru el, inca mi-l doresc din nou in viata mea, insa nu stiu daca acest lucru va mai fi posibil.
3 comentarii
Buna ziua draga mea,
te citez pe tine:
- " el si-a parasit prietena de 3 ani, ca sa fie cu mine. Spunea ca oricum intre ei nu mai era ce fusese in primul lor an de relatie, si ca in ultimul timp ajunsese sa n-o mai iubeasca"
- " Mentionez ca e inca cu ea."
atat am retinut ca IMPORTANT din TOT ce-ai scris...
Acum, ca mama si soacra, te intreb.
- esti tanara...CHIAR..nu mai exista alti baieti pe pamant?
- NU te-ai gandit ca parasind-o pe ea dupa 3 ani pt.tine...ca, asa va face si cu tine..si uite..dupa f.putin timp?!?
Mai gandeste-te, dar SIGUR NU TE MERITA.
isi bate joc de ambele si voi..
dar ma rog, BINE ca poate...voi amandoua il iertati mereu..
- ce vei face cand, vei avea un copil si el VA PLECA CU AIA sau cu alta?!?
la asta te-ai gandit??
S-auzim de bine si O seara faina sa ai.
gandeste...
te citez pe tine:
- " el si-a parasit prietena de 3 ani, ca sa fie cu mine. Spunea ca oricum intre ei nu mai era ce fusese in primul lor an de relatie, si ca in ultimul timp ajunsese sa n-o mai iubeasca"
- " Mentionez ca e inca cu ea."
atat am retinut ca IMPORTANT din TOT ce-ai scris...
Acum, ca mama si soacra, te intreb.
- esti tanara...CHIAR..nu mai exista alti baieti pe pamant?
- NU te-ai gandit ca parasind-o pe ea dupa 3 ani pt.tine...ca, asa va face si cu tine..si uite..dupa f.putin timp?!?
Mai gandeste-te, dar SIGUR NU TE MERITA.
isi bate joc de ambele si voi..
dar ma rog, BINE ca poate...voi amandoua il iertati mereu..
- ce vei face cand, vei avea un copil si el VA PLECA CU AIA sau cu alta?!?
la asta te-ai gandit??
S-auzim de bine si O seara faina sa ai.
gandeste...
lucia TM, multumesc pt raspunsul tau. ai dreptate intr-o mare masura; si da, m-am gandit sa nu-mi faca si mie la fel; da, mai exista alti baieti pe pamant, insa aici e vorba de sentimente.cel putin din partea mea. m-am implicat foarte mult.si chiar nu stiu cum sa trec peste. ba mai mult, am incercat sa fiu cu altii.insa de fiecare data a esuat dintr-un motiv sau altul. orice fac, ajung cu gandul la el. toate drumurile mele duc spre el. si NU pt ca vreau eu sa fie in asemenea fel, ci pt ca asa se intampla!
o seara faina si tie :)
o seara faina si tie :)
Buna,
inteleg ca esti foarte confuza, nu stii ce sa mai crezi, te iubeste sau nu? Din cate imi dau seama el oscileaza intre tine si cealalta fata, astfel isi intareste sentimentele de iubire, cand odata fata de tine cand de cealalta.Si el este confuz. Chestia este ca amandoua ii permiteti asta. Aici trebuie lucrat...oare de ce?Gandestete de ce tu ii permiti asta, ce iti spune vocea ta interioara cand accepti asa ceva.Incearca sa porti un dialog cu vocea interioara si adu-i in discutie contraargumente.
Succes!
inteleg ca esti foarte confuza, nu stii ce sa mai crezi, te iubeste sau nu? Din cate imi dau seama el oscileaza intre tine si cealalta fata, astfel isi intareste sentimentele de iubire, cand odata fata de tine cand de cealalta.Si el este confuz. Chestia este ca amandoua ii permiteti asta. Aici trebuie lucrat...oare de ce?Gandestete de ce tu ii permiti asta, ce iti spune vocea ta interioara cand accepti asa ceva.Incearca sa porti un dialog cu vocea interioara si adu-i in discutie contraargumente.
Succes!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 6Este nevoie de terapie de cuplu și când logodnicii se mută împreună?
- 2Logodnica mea mi-a spus că și-a scos uterul pentru a nu mai face copii. Este posibil?
- 1Casatorie toxica
- 0Cum ar trebui să arate un contract pentru prestarea servicilor psihologice?
- 1M-am indragostit de o colega de munca
- 5Abuz psihologic în cuplu
- 2Să lupt sau să renunț?
- 1Certuri si lipsa de empatie
- 1Probleme in relație de 4 ani
- 1Copilul lui din alta relatie